IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

innostuin taas värittämään :)Perjantai 04.03.2016 07:41

Ihanaa. Nyt se perjantai koitti. Viikonloppu alkaa.
Eilenä oli ihan ok päivä. Olin aamulla koneella. Kirjoitin blogin.
Sitten taas katselin the fosters sarjaa ja ensisilmäyksellä sarjaa muutaman jakson. Nyt mun tabletti on taas latautumassa niin pystyy katsomaan sillä taas. Olen saanut levättyä. Tänäänkin aijon ottaa ihan rennosti. Ohjelmassa on aamulla naisten ryhmä taas kymmeneltä. Sitten sen jälkeen on ruoka ja ruoan jälkeen menen taas kylille. Pitää käydä lidlissä hakemassa niitä hunaja pähkinöitä koska mun tekee niitä kauheasti mieli ja en ole syönyt niitä vähään aikaan.
Eilenä mä kerkesin käydä kaupassa ennen toiminta tuntia. Ostin kahvia ja uuden aikuisten värityskirjan mikä oli tarjouksessa.
Heti kun pääsin takaisin tänne niin innostuin värittämään.
Väritin jotain puolitoista tuntia. Sain väritettyä yhden hevosen siitä uudesta värityskirjasta. Tänään aijon taas värittää. On koko iltapäivä aikaa. yritän nyt saada väritettyä noita kesken olevia kuvia mitä en ole saanut loppuun väritettyä. Ostin kaupasta myös uutta suklaata.
fazerin kahvi mutakakku suklaata. Siis se on taivaallisen hyvää.
Olen melkein jo syönyt sen levyn. Aloin eilenä syömään sitä.
sanoin parhaalle kaverille eilenä että senkin on pakko ostaa sitä ja maistaa. Se on nyt ehkä parasta suklaata mitä olen syönyt nyt vähään aikaan. Pyörähdin eilenä myös seppäläss. Huvin vuoksi.
Mä vaan katselin niitä vaatteita. En ostanut mitään. Hyvä minä.
Tää on hyvää harjoittelua ettei osta mitään mitä ei tarvitse.
Siellä oli alennuksessa kyllä vaatteita.
Aijon nyt seurata kuukauden ajan mihin nyt sitä rahaa menee ja kuinka paljon. Laskuihin ja ruokaan saa mennä nyt rahaa. Ei mihinkään muuhun. Täytyy nyt vähän seurailla.
Katsoo sitten hieman myöhemmin jos shoppailisi jotain pinetä kivaa.
Mutta ei nyt. Onneksi mulla on paljon vaatteita nyt. Ja niitä pystyy yhdistelemään niin syntyy aika monta tyyliä.
Ja korko kenkiä on toistaiseksi tarpeeksi. Ja pitää nyt alkaa säästämään sinne desuconiin taas kun se on kesällä.
Muutama kuukausi aikaa säästää. Nyt kun alan säästämään niin mulla on kivasti sitten rahaa siellä desuconissa.
Matkoihin ja ruokiin uppoaa sitä rahaa ja kun shoppailee siellä desuconissa kaikenlaista. Ihanaa. Nyt on kahvia taas. Ostin kulta katriina kahvia eilenä. Ja teetäkin on onneksi vielä muutama paketti. Sitäkin pitää ostaa sitten taas kun alkaa loppumaan.
Mutta. hyvä fiilis tällä hetkellä. Varmaan johtuu ihan siitä että on taas perjantai. Aijon ottaa rennosti viikonlopun. poikaystävä lupasi tulla käymään viikonloppuna. Ihanaa nähdä sitä taas pitkästä aikaan.
Ei olla nähty pariin viikkoon. Käydää taas hakemassa subit tai pizzat.
Mä lupasin tarjota tällä kertaa. en jaksanut mennä lenkille enää illalla. Enkä ole varmaan tänäänkään menossa. Mulle riittää nyt ihan kävellä kaupoille ja takaisin. Mutta viikonloppuna ajattelin mennä lenkille taas. Aamupala on taas noin tunnin päästä.
Kohta alan taas tiskaamaan. Niin kuin joka aamu.
Siitä on tullut tapa. Pyykkiä pitäisi myös pestä taas. Katson jaksaisinko tänä aamuna vaikka pestä taas. Jos pesukone on vaan vapaa. Katson sen tuossa aamupalan jälkeen. Mä pesen aina pyykkiä kun vaan pystyy. Ja mä tykkään pestä pyykkiä. En tiedä miksi. Se on musta ainakin mukavaa. Ja sitten on hyvä fiilis taas kun on puhtaita vaatteita. Ja toi pesu tupa on mun kämpän ala puolella. Ei ole pitkä matka. Pitää mennä vaan noi rappuset alas.
ja tuota pesukonetta ja kuivuria on helppo käyttää.
Se on hyvä toi kuivuri niin vaatteet kuivaa siinä puolessatoista tunnissa. Kohta voisi kuunnella musaa vaikka.
Kun olen saanut blogin kirjoitettua niin alan popittaa. Tästä se perjantai päivä lähtee hyvissä fiiliksissä. näen mun kaverit vielä tänään illalla ennen kun lähtee juhlimaan.
Huomenna ne lähtee ja palaa sunnuntaina. sanoin niille että pitää hauskaa munkin puolesta. Mä syön taas tässä samalla suklaata kun kirjoitan. Sitä mutakakku suklaata. Olen kohta syönyt tuon levyn. Niin hyvää. Tosi terveellistä joo syödä suklaata aamupalaksi.
Mun tekee nyt mieli syödä suklaata. Nyt on perjantai niin voi taas herkutella. Teetä aijon juoda taas tässä aamulla. hyvin kerkiän juomaan ennen naisten ryhmää. Ja sitten kun tulen kaupoilta niin juon sitten taas teetä. Mutta. Olen nyt tyytyväinen että olen innostunut taas värittämään. Mulla on koko viikonloppu aikaa värittää taas. Nyt kun on aikaa. Viikolla en kerkiä kauheasti värittämään kun mulla on kaikenlaista ohjelmaa. Niin sitä ei sitten jaksa. Mutta tuossa uudessa värityskirjassa oli kivoja kuvia mitä väritellä. Mun stabilo tussit on hyvin kestäneet kun olen värittänyt niillä. Ne on parhaat tussit mutta tosi kalliit.
ostin ne suomalaisesta kirjakaupasta silloin syksyllä.
Sitten kun ne värit alkaa loppumaan niistä tusseista niin ostan taas uudet tilalle. Tykkään enemmän värittää tusseilla kun taas värikynillä. Niitä värikyniä pitää aina teroittaa jatkuvasti. Tussit on paljon paremmat. Tulee aika siistiä jälkeä niillä.
Nyt en osta enempää noita värityskirjoja. Mulla on varmaan jo viisi värityskirjaa jo. Ja vielä on monta kuvaa värittämättä.
Teen nyt niin että ostan sitten uuden värityskirjan vasta kun olen saanut edelliset väritettyä. Mulla menee monta kymmentä tuntia vielä ennen kun olen saanut kaikki väritettyä.
Mutta jotenkin kun näkee aina jotain ihania kuvia jossain värityskirjassa mitä haluaa väritellä niin sitten aina tulee ostettua se kirja. On silleen että nyt pitää ostaa tämä. Maksoi mitä maksoi.
Mun paras kaverikin rakastaa noita aikuisten värityskirjoja.
Me ollaan molemmat jääty koukkuun niihin.
Aina kun menen parhaan kaverin luokse kylään tai näen sitä niin kysyn aina että oletko värittänyt? Sitten paras kaveri aina vastaa että joo olen värittänyt. Mä tykkäsin aina kun olin pieni niin värittää aina. Väritin aina monta kymmentä kuvaa.
Mun mielestä värittäminen on mukavaa. Ja saa ajan kulumaan hyvin.
Jotenkin aika kuluu nopeammin kun keskittyy siihen värittämiseen.
Ja silloin ei oikeastaan enää ajattele mitään kun keskittyy värittämiseen. Pitää kohta laittaa pyykit tuohon mun yhteen muovi kassiin. Pitäisi se vaate kaappi siivota myös.
Pitää katsoa jos vaikka viikonloppuna innosuisi siivoamaan sen.
Mutta jos ei huvita siivota niin en siivoa.
kämppä on taas järjestyksessä kun siivosin eilenä.
Pitää sänkykin kohta pedata. Onneksi toi aamukahvi herätti mut.
Nyt on pirteä olo. Jaksaa taas. Ja muutenkin aamu lähtenyt mukavasti käyntiin. Heräsin heti kun kello soi.
tuossa puoli seitsemältä. Pitää kohta katsoa netistä että tuleeko illalla salkkarit. Nyt salkkarit on tullut taas perjantaisin. Pitää vielä tarkistaa. Salkkarit jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan eilenä.
Tänään katsotaan kaverin kanssa lemmen viemää illalla.
Kaveri tulee taas mun luo katsomaan koska olin eilenä sen luona katsomassa. Saa nähdä mitä tänään tapahtuu lemmen viemässä.
Jaksoin valvoa yhdeksään asti eilenä. En nukahtanut parhaan kaverin sohvalle. Näin sen poliisit ohjelman kokonaan etten nukahtanut. Me tykätään parhaan kaverin kanssa siitä poliisit ohjelmasta. Nyt on hyvä kun siitä tulee uusia jaksoja tällä hetkellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.