IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon liput tilattu! :)Tiistai 05.04.2016 07:21

Pikkuisen väsynyt fiilis tällä hetkellä. En meinannut jaksaa nosuat sängystä äsken ylös. Eilenä illalla mun mielikuvitus laukkasi niin liikaa että menin juttelemaan ohjaajan kanssa ja otin rauhottavan illalla.
Kerroin ohjaajalle että tuntuu ihan siltä että mikä on totta ja mikä ei.
Ja otin sen rauhottavan senkin takia että saisin nukuttua yön hyvin.
Se onneksi auttoi siihen. Sain nukuttua enkä nähnyt painajaisia.
Eilenä oli mukava päivä. Paitsi illalla. Aamulla oli kokki ryhmä. Tein sen mutakakun ja se oli taivaallisen hyvää. paras kaveri teki kala ruoan.
Mikä oli myös todella hyvää. Kokki ryhmän jälkeen kävin kaupassa.
Nyt on taas teetä. Ostin pari pakettia sitä. Ei ole ihan heti loppumassa.
Mulla oli punnitus eilenä. Mä painan tällä hetkellä 60,8 kg. Mulle oli tullut pääsiäisen jälkeen melkein kilo.
Olen päättänyt kokeilla etten juo enää mikäänlaista sokeri juomaa.
Ei edes alkoholitonta siideriä. Jos olen päässyt sipsistä eroon niin pääsen varmasti noista sokeri juomista eroon. En ole syönyt edes sipsiä enää pariin kuukauteen. Sallin juoda viikonloppuisin ja lomilla vaan kivennäisvettä. Aijon myös vähentää huomattavasti myös suklaan syöntiä. Teen nyt silleen että sallin syödä vähän suklaata viikonloppuisin. Saa nyt sitten nähdä mihin suuntaan tää mun paino menee. Mutta tunnen itseni vielä ihan hyvännäköiseksi.
Mutta olisi ihan kiva saada pari kiloa vaikka pois.
Nyt kun ulkona on lämmin niin voi mennä paljon useammin lenkille.
Aina kun tulee sopiva hetki. Menen tänään iltapäivällä lenkille taas kun tulen klubitalolta. Menen klubitalolle taas tässä aamulla.
Olen siellä sen muutaman tunnin taas. Toivon että bussi matkat menee hyvin. Ettei ala ahdistamaan. Jos alkaa ahdistamaan bussissa niin sitten otan sen rauhottavan. Otan sen taas mukaan varmuuden vuoksi. Tänään on sählykin taas. Iltapäivällä.
Kiva päästä taas pelamaan. Saa nähdä voittaako miehet vai naistet.
Toivottavasti naiset. Kaveri sai eilenä tilattua desucon liput.
Päästään kesällä desuconiin. Jee. Enää vähän yli pari kuukautta niin se on sitten taas. Kiva mennä sinne kesällä.
Toivottavasti on upea ilma. Aurinko saisi paistaa ja olisi lämmin.
Mulla on vaate kriisi taas päällä. Mitä laitan tuonne klubitalolle päälle. Farkut ainakin laitan mutta paitaa en tiedä vielä.
Menen kaivamaan vaate kaappia heti kun olen saanut blogin kirjoitettua. Tänään illalla kaveri tulee taas katsomaan mun luo lemmen viemää. Sitten on taas skypetystä poiakystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse illalla. Eilenä salkkarit meni multa melkein ohi koska juttelin silloin ohjaajan kanssa. Jos tänään näkisi noi salkkarit ihan alusta. Innostuin eilenä katsomaan animea muutaman jakson. Katsominen jatkuu ehkä taas tänään. En tiedä vielä ellen sitten katso tabletilla jotain sarjaa.
Eilenä en käyttänyt tablettia ollenkaan. Olin enimmäkseen koneella.
Eilenä oli taas hyvä sali tunti. Hiki tuli ja syke nousi. Siellä oli vaan aika tunkkainen ilma. Ei oikeen saanut ilmaa kunnolla.
Ja oli aika kuuma siellä salilla. Huomenna on sitten taas sali illalla.
Mennään taas kaverin kanssa sinne.
Ja huomenna mulla on taas työ päiväkin. Saa nähdä mitä pääsen sitten tekemään. Toivottavasti jotain kivaa hommaa missä aika kuluisi äkkiä. Viimeksi mä tein noita mini muovi pusseja.
Reunat piti laittaa yhdellä laitteella kiinni.
Mutta hyvällä fiiliksellä menen töihin sitten huomenna. Tulee varmasti mukava työ päivä taas. Kaupassa pitää käydä hakea eväät töihin. En vielä tiedä että mitä söisin mutta kyllä se selviää.
eväisiin menee varmaan se alle viisi euroa.
Ei onneksi kamalan paljon. Rahaa oli tullut eilenä. Pitäisi käydä taas katsomassa pankin sivuilta että mikä se raha tilanne on tällä hetkellä. Onneksi tässä kuussa tulee vielä rahaa 7 päivä ja 23 päivä tätä kuuta. Saa kaikki laskut maksettua. Sain eilenä vuokra laskun. Se oli tällä kertaa tasan 300 euroa. 20 euroa enemmän mitä viime kuussa. Se aina vaihtelee välillä. Maksan tuon vuokran tällä viikolla niin sitten se on taas maksettu eikä sitä tarvitse sitten enää miettiä.
Innostuin eilenä vähän värittämään taas. Ajattelin ottaa klubitalolle mukaan taas nuo mun värityskamat jos tulee tylsää niin väritän vaikka. Käyttää sen ajan hyödyksi.
ja saisi siinä samalla pikku hiljaa kuvia taas valmiiksi.
Aamupala on noin puolentoista tunnin päästä vasta.
Mulla alkaa olla jo nälkä. Syön tukevan aamupalan taas niin jaksaa aamun klubitalolla. Ei tule heti nälkä koska ruokailu klubitalolla on taas siinä kahdeltatoista. Sinne muuten pitää soittaa ja ilmoittaa että olen tulossa syömään. Soitan sitten kun olen syönyt eka aamupalan. Ai niin toi mun puhelin pitää laittaa latautumaan kohta. On akku sitten taas täynnä. Kohta alan taas tiskaamaan. Ja kuuntelemaan musiikkia. Päivä lähtee hyvin käyntiin musan kuuntelulla.
Tästä tulee varmasti mukava päivä. Ainakin nyt on taas hyvä fiilis.
Eikä mielikuvitus enää laukkaa. Hyvä juttu. Koitan nyt vaan ajatella mukavia asioita. Kuten desuconia mikä on kesällä. On taas jotain mitä odottaa. Olen aivan innoisani siitä. Nyt aika kuluu tosi hitaasti kun odottaa sitä tapahtumaa. Mun kaverikin on innoissaan desuconista myös. Rahaa menee taas aika paljon siihen reissuun mutta menköön. Syödään kaverin kanssa taas vaan roska ruokaa
Ennen kun mennään desuconiin. jaksetaan liikkua siellä ja shoppailla. vesipullo pitää ottaa mukaan jos jano iskee.
Ja siellä on onneksi noita juoma pisteitä mistä saa vettä.
Ne desucon liput maksoi sen 31 euroa. Kalliimpi mitä viimeksi.
No ei haittaa. Pää asia on että pääsee taas desuconiin.
Join taas äsken vahvat aamukahvit. Nyt olen jotenkin hereillä.
Se kahvi vähän herätti mut. Ihan hyvä vaan.
Siinä kestää vaan se hetki aina ennen kun kahvi herättää.
Tänään tulee juotua taas teetä. Kerkiän tänään juomaan ainakin sen pari kuppia. kahvia pitää muuten ostaa lisää taas. Huomasin että alkaa olla loppu taas. Käyn huomenna taas kaupassa kun pääsen töistä. Onneksi kauppa on siinä matkan varrella.
Tulee sitten huomenna lenkki heitettyä siinä samalla kun kävelee töihin ja takaisin. Hyöty liikuntaa.
Sain eilenä myös pestyä noi mun pyykit. Hyvin oli päivällä aikaa ja pesukone oli vapaa. Nyt ei taas tarvitse hetkeen pestä mitään pyykkiä. Pitää varmaan meikata taas etten näytä väsyneeltä kun menen klubitalolle. Laita taas puuteria naamaan.
Peittää noi mun tummat silmänaluset.
Ne saa aina hyvin peitettyä puuterilla. Sitä puuteria muuten pitäisi ostaa lisää koska sekin alkaa loppua kohta.
No onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin sieltä saa haettua.
Se puuteri mitä mä käytän maksaa sen vähän yli 10 euroa. kallista mutta hyvää puuteria. En käytä ollenkaan mitään meikki voiteita koska mulla on todella hyvä iho. Puuteri aina riittää.
Ja nyt viime aikoina en ole käyttänyt ollenkaan mitään meikkiä.
ihokin saa hengittää kun ei ole ollut mitään puuteri kerrosta naamassa. Tunnen itseni ihan kauniiksi ilman meikkiäkin.
Se on vaan hyvä asia. Ei mene rahaa kauheasti noihin meikkeihin.
Puuteria ja kynsilakkaa mä ostan vaan.
En mitään ripsivärejä tai luomi värejä. Ripsiväri on tullut testattua ja olin sitä mieltä etten käytä. Pärjään ilman jotain ripsiväriä.
En enää värjää näitä mun hiuksiakaan koska olen saanut taas tämän mun oman hisuvärin kasvatettua takaisin.
Siinäkin säästää huimasti rahaa kun se ei mene mihinkään hisuväriin. Mulle riittää mun hiuksiin vaan shampoo ja hoito aine.
ja että harjaan ja pidän hiuksia välillä kiinni.
Pitää muuten shampoota ostaa lisää. Se alkaa olla loppu taas.
no mä ostan sitä tässä lähi aikoina.
Kunhan muistan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.