IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tallinnan risteily elokuussa.Perjantai 01.06.2018 07:56

Ihanaa. Viikonloppu alkaa. Tää viikko on ollut taas täynnä kaikkea.
Eilen tein suursiivouksen kämpässä. Vein matot ulos, imuroin ja moppasin, pesin ikkunat..Nyt kämppä kiiltää. Ei siinä mennyt kun muutama tunti. Ny voi ottaa ihan rennosti. Tänään on aamulla taas naistenryhmä. Ollaan menossa yhteen sisustusliikkeeseen.
Se oli joku semmoinen missä en ole ennen käynyt. Ihan kivaa mennä sinne katselemaan. En aijo ostaa mitään. Katselen vaan.
sain hammaslääkäri laskun tuossa pari päivää sitten. Multa silloin poistettiin se hammas niin 67 euroa. Jippii. Kiva summa. No onneksi pystyn maksamaan sen. Ei hätää. Rahaa kyllä löytyy tuohon laskuun.
Ulkona on taas nätti ilma. Ihanaa kun aurinko vielä paistaa. Ei ole vieläkään tullut vesisateita. Ai niin. Elokuussa, mennään tallinan risteilylle. Se risteily kestää sen 22 tuntia. Elokuun ekalla viikolla on se reissu ja mun pitää maksaa siitä itse 50 euroa.
Sinne lähtee pari ohjaajaa ja muutama asukas. Kun multa kysyttiin haluanko lähteä niin olin heti että joo. Mikä parasta. Mun molemmat kaverit lähtee myös sinne reissuun. Nekin halusi lähteä.
Tulee kiva reissu. Nyt siihenkin pitää alkaa säästää rahaa. heti desucon reissun jälkeen. Nyt mä päätin että en osta kesävaatteita.
Mulla on kaappi täynnä vaatteita enkä tarvitse nyt uusia. Reissut on ne tärkeimmät mihin saa mennä rahaa.
Tulee varmaan juotua alkoholia laivalla. Viiniä ja siideriä. Ostan poikaystävälle tuliaiseksi jonkun viinapullon ja karkkia siihen päälle. Hyvä tuliainen. Itselle ostan suklaata.
Ja rahaa saa mennä siideriin. Käydään sitten Tallinnassa kävelemässä. Seuraavana päivänä. Toivottavasti on hyvä sää.
Tässä on pari kuukautta aikaa suunnitella mitä ottaa mukaan. Otan repun koska siihen mahtuu ihan kaikki tarvikkeet ja vaatteet.
Helpompi kantaa mukana sitä reppua. Desucon on viikon päästä.
Me mennään vasta lauantaina sinne kaverin kanssa ja sunnuntaina.
Bussimatkoihin menee rahaa mutta ei se haittaa.
Noin 20 euroa menee yhteensä bussimatkoihin. Sain pestyä pyykit eilen. Nyt on taas puhtaita vaatteita. Viikonloppuna ei tarvitse pestä.
Mutta. Nyt alan nauttimaan tästä viikonlopusta. Tänään voi löhöillä sohvalla ja nukkua päikkärit. Ihanaa. Nyt alan kuunnella musiikkia.
Ja miettiä minkä laukun otan tänään käyttöön.
Kun lähtetään sinne sisustusliikkeeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.