IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rahaa menee reissuihin.Lauantai 02.06.2018 08:24

Viikonloppu on alkanut. Ihanaa. Eilen oli mukava päivä. Käytiin siellä sisustusliikkeessä. Nimeä en nyt muista mutta siellä oli vaikka mitä hienoa sisustus kamaa. Sekä kahvila. Juotiin pullakahvit kun oltiin pyöritty siellä tarpeeksi. En ostanut mitään sieltä.
Katselin vaan. Kun päästiin kotiin niin lounaan jälkeen nukuin kolmen tunnin päikkärit. Olin pikkasen väsynyt.
Olin kaverin luona kylässä ja katsoimme lemmen viemää. Lemmen viemän jälkeen kävin tokmannilla ostamassa jäätelöä ja limua.
En ostanut suklaata kun ei mun tehnyt yhtään mieli. Loppu illan olin parhaan kaverin luona. Katsottiin vain elämää ja sen jälkeen menin jo nukkumaan. Nukuin tosi hyvin viime yön. Tänään mä heräsin jo puoli kahdeksan koska halusin alkaa kirjoittaa jo blogia. Tänään on ohjelmassa leffojen katselua netflixistä. Poikaystävä tulee käymään niin pidetään leffamaratooni. Ostetaan ehkä jotain mässyä kun katsellaan. tai sitten en osta mitään mässyä. Olen vaan tällä viikolla ottanut yhden rauhottavan. Mikä on vaan hyvä juttu ettei niitä ole mennyt kauheasti.
Muuten ollut hyvä viikko. Hyvin olen jaksanut. Päivä kerrallaan.
Viikon päästä desucon! Odotan jo innolla. Ensi viikko menee varmaan aika hitaasti kun odottaa sitä desuconia. Tai sitten viikko meneekin yllättävä nopeasti. Jos on paljon ohjelmaa.
Meillä alkaa nyt ensi viikon tiistaina jalkapallo. Aletaan nyt pelaamaan sitä tiistaina iltapäivällä. Tuossa vieressä on hiekkakenttä missä me pelataan. Sählyryhmä jäi nyt kesätauolle ja jatkuu taas syksyllä. Mä tykkään pelata jalkapalloa. Aijon aina olla hyökkääjä siinä. Paras kaveri sanoi myös että sekin on sitten hyökkääjä.
Pelaamme varmaan sen 40 minuuttia ainakin. Ellei enemmän.
Jos on tosi lämmin päivä ja aurinko paistaa niin sitten on pakko laittaa aurinkorasvaa ennen peliä ettei iho pala. Siitä tulikin mieleen että kohta pitää ostaa lisää aurinkorasvaa. Alkaa tuo edellinen olla kohta loppu. Tunnin päästä on aamupala. Syön puuroa aamupalaksi jos sitä on. Pitää muuten ajella jalkakarvat. Teen sen tässä jossain vaiheessa. Kasvaa niin nopeasti. Mietin laitanko mekon päälle tänään. Voisi laittaa kun on näin lämmin päivä. Laitan sen mun punaisen mekon. Se tuntuu ihanan kevyeltä päällä. Ei purista.
Haluaisin kovasti uusia kesämekkoja, mutta rahaa menee nyt noihin reissuihin mitä tulee. Desucon ja tallinnan risteily.
Niihin pitää nyt vaan säästää. Sitten kun syksy tulee niin ostan vaikka uusia syysvaatteita. Onneksi mä nyt omistan aika paljon kesävaatteita niin uusia ei tarvitse nyt ostaa.
Pääsen sitten jossain vaiheessa shoppailemaan vaatteita.
Viimeistään syksyllä. Kun ollaan laivalla niin rahaa menee noihin juomiin ja tuliaisiin. En vielä tässä vaiheessa tiedä paljon otan käteistä mukaan laivalle. Ja kortillakin pystyy maksamaan.
Ihanaa päästä sitten laivalla syömään hyvää ruokaa. Ja saa juoda viiniä. Saa sitten nähä paljon siideri maksaa siellä laivalla. Viimeksi kun oltiin laivalla niin siideri maksoi jotain 7 euroa.
Varmaan tuolla maksaa saman verran. Kivaa päästä kavereiden kanssa laivalle. Sekä käymään Tallinnassa. Tulee kiva reissu. Se on sitten parin kuukauden päästä. Elokuun ekalla viikolla mennään.
Nopeasti menee varmaan tää kesä. Mulla on sitten heinäkuu kesäloma. Ei tarvitse mennä töihin kuukauteen.
Kaikki jotka on töissä siellä niin niillä on sama loma kun mulla.
Elokuussa sitten taas töihin. Vielä pitää jaksaa tämä kuukausi.
No äkkiä se menee. Juhannus on myös kohta. En vielä tiedä missä mä vietän juhannusta. No se selviää kyllä. Tulee kiva juhannus joka tapauksessa. Jos olen lomilla silloin niin ajattelin juoda vähän päärynäviiniä ja siideriä. Ai että tuo päärynäviini on tosi hyvää kylmänä. Suosittelen maistamaan. Se pullo maksaa alkossa alle 8 euroa. Ei ole paha hinta. Siellä alkossa on myös myynnissä väkevää päärynäviiniä mutta se ei ollut minusta kauhean hyvää.
Pitää maistaa joskus sitä omenapäärynäviiniä. Sekin voi olla aika hyvää. En ole vielä maistanut. Mä juon mielummin viiniä kun kaljaa.
Olen enemmän viini ihminen. Ja tykkään siideristä.
Sekä lonkerosta. Voin sanoa että en pysty olla erossa alkoholista.
Sitä on pakko saada silloin tällöin. Totesin näin.
Paras kaveri ja poikaystävä juo alkoholia myös. Niin miksen minäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.