IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen ollut kipeä.Perjantai 17.08.2018 07:14

Olen ollut vatsataudissa niin en ole jaksanut nyt kirjoittaa blogia. Mutta nyt olen taas terve. Lepäsin eilisen päivän. Makoilin vaan sohvalla ja katsoin netflixiä ja katsomosta ohjelmia. Nukuin myös päikkärit.
Tänään taas näkee ihmisiä. Soiteltiin poikaystävän kanssa eilen niin mulla oli joku juttukaveri. Mutta tänään näkee taas kaverit.
Menen taas parhaan kaverin luokse taas illalla. Tänään mä siivoan tämän kämpän. Eilen en pystynyt siivoamaan. Alan siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Niin ja pesemään myös pyykkiä mitä on kertynyt taas kiva määrä. No mulla on koko aamupäivä aikaa pestä pyykkiä. En ole menossa mihinkään aamupäivällä.
Heräsin tänään tuossa kuuden jälkeen. Nyt on pirteä ja hyvä olo.
Luulen että tästä on tulossa mukava päivä. Hyvin on mennyt tämä viikko ilman rauhottavia. Saa sitten nähdä millainen on ensi viikko.
Joko hyvä tai huono. Mutta onneksi ennen ensi viikkoa on viikonloppu.
Poikaystävä on tulossa taas käymään ja se tuo mun nahkatakin samalla mikä unohtui sen luokse. Huomenna käydään hakemassa varmaan pizzat. Pizzaa mun tekee nyt mieli. Hyvä ruoka huomenna.
Se paikka mistä haetaan aina pizzat poikaystävän kanssa, niin ne maksaa vaan 8 euroa. Normaali kokoinen pizza.
Maha tulee hyvin siitä täyteen. Katselin taas eilen illalla terrace housea. Pari jaksoa katsoin. Kohta olen katsonut sen kauden mikä on tullut. Animea katselen varmaan taas tänään kun nyt on aikaa.
Kaupassa käyn varmaan tänään. Mun tekee mieli limua. Ehkä myös suklaata. No mietin vielä mitä ostan.
Limua ainakin. Varmaan coca colaa tulee ostettua. Se on paras limu.
Se on hyvän makuista kun sitä juo tölkistä. Kylmänä.
Katsoo jos tänään menisi lenkille illalla. Jos on vaan voimia niin aijon mennä. Eilen kun olin sairaana niin en saanut mennä syömään muiden kanssa. Jouduin syömään kotona vaan puuroa.
Mutta nyt maistuu varmasti normaali ruoka.
Saa taas enemmän energiaa. Alkaa olla vähän nälkä. Leipä maistuu varmaan aika hyvälle kun en syönyt sitä eilen.
Kynnet voisi lakata taas. Punaisen väriseksi. Mun Guess laukku on ihan saman värinen mitä tuo mun kynsilakka.
Sopii hyvin yhteen. Punainen on mun yksi lempi väreistä.
Se on vahva väri. Sopii hyvin kaiken kanssa.
Ai niin. Mä pääsen noihin molempiin ohjattuihin kuntoasliryhmiin mitkä alkaa syyskuun alussa. Maanantai ja keskiviikko ryhmiin.
Ne on aina illalla ja kestää noin tunnin. Jos nyt niiden kautta innostuisi käymään taas salilla. Tulee sitten illalla tekemistä.
Mikä tekee vaan hyvää. Käyn sitten salilla ja lenkkeilen.
Niin ja alan pelamaan kerran viikossa taas sählyä. Saa hyvää liikuntaa arki päivinä. Mä rakastan kaikenlaista liikuntaa.
Siitä tulee aina hyvä olo kun on hikoillut sen tunnin tai puolisen tuntia. Syke nousee samalla. Mulla tuo liikunta auttaa ahdistukseen ja masennukseen. Suosittelen kokeilemaan kaikenlaista liikuntaa.
Se auttaa ihan oikeasti. Mulla ainakin. Olen oppinut nauttimaan liikunnasta. Unikin tulee paremmin illalla kun on liikkunut päivän aikana. Mä nukun joka yö tosi hyvin eikä mulla olen illalla vaikeuksia nukahtaa. Mä menen aina nukkumaan tuossa yhdeksältä.
Viikonloppuna tulee valvottua välillä. Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa seuraavan päivän. Kohta alan kuunnella musiikkia. Perjantai fiilis päälle. Ihanaa kun viikonloppu alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.