IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna vietetään kaverin synttäreitä. Joudutaan kavereiden kanssa menemään kahdella bussilla sinne. Mä en aijo juoda mitään alkoholia siellä. Mä juon vaan coca colaa. Pitää tänään käydä nostamassa bussirahat. Mulla on verikokeet tänään niin niiden jälkeen käyn nostamassa rahaa ja käyn samalla kaupassa. Tekemistä on ollut viime päivinä. Töitä ja salia. Eilen oltiin kaverin kanssa taas salilla. Oli sama ohjaaja siellä kuin viimeksi. Ei ollut vaihtunut. Oli hyvä tunti salilla eilen. Hiki tuli pintaan. Alan siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Viime aamuina en ole nyt kirjoittanut blogia koska aamut on olleet vaikeita.
En ole jaksanut nousta sängystä ylös. Mutta tää aamu on ollut parempi mitä eilinen aamu. Tosiaan verikokeet taas tänään. Kuukausi mennyt taas. Joudun käymään kerran kuussa verikokeissa sen takia koska mulla on tämä leponex lääkitys. Mulla ei ole onneksi piikki kammoa.
Mietin mitä pukea päälle huomenna kun mennään juhlimaan.
Tässä on aikaa miettiä vielä. Mutta ihan kiva nähdä sitä kaveria pitkästä aikaan. Ei olla aikoihin nähty ja kiva päästä kavereiden kanssa viettämään aikaa huomenna illalla. Tulee kiva ilta. Aijon nauttia.
Mä lupasin tuoda suklaata ja pullaa niihin juhliin.
Kaverit tuo sinne sipsiä ja karkkia. Jokainen tuo jotain niihi juhliin.
Otan rauhottavan mukaan koska mulla saattaa tulla bussissa huono olo. Kaverit on onneksi mun tukena bussimatkan. Mulle nuo Bussimatkat on vaikeita. Saattaa tulla paha ahdistus.
Jos mulle iskee huono olo niin otan sen rauhottavan heti.
En ole nyt viime aikoina joutunut syömään nyt rauhottavia. Mulla on mennyt tosi hyvin ja olen jaksanut. Hyvä minä.
Eikähän huominen päivä mene ihan hyvin. Ai niin meillä on huomenna naistenryhmä, niin ollaan menossa tuonne stadium liikkeeseen shoppailemaan. Mä ostan uusia salivaatteita sieltä jos halvalla löytää. Tarvitsen uusia housuja ja hikipaitoja.
Ja huomenna tulee taas rahaa niin mikäs siinä.
Pääsee shoppailemaan. Harrastan shoppailua. Joka kuukausi on aina kiva ostaa jotain pientä. En todellakaan tuhlaa koskaan kaikkia rahoja mitä mulle tulee. Välillä aina säästän enkä osta mitään.
Mun pitää aina maksaa laskut joka kuukausi.
Vuokra ja netti. Kohta aamupalalle ja alan heti siivoamaan.
Mun kämppä on aika sotkuinen.
No sitten on taas siistiä kun on siivonnut. Hetken aikaa.
Mutta uskon että ihan hyvä päivä tulee tänään.
Huomenna on sitten tosi kiva päivä kun pääsee shoppailemaan ja viettämään kavereiden kanssa aikaa. Saa nähdä mihin asti me valvotaan. Ollaan yötä kaverin luona.
Saa nähdä miten me kaikki mahdutaan nukkumaan. No jotenkin.
Mä olen varmaan se ensimmäinen joka menee nukkumaan.
Muut valvoo. No ei haittaa. Jos mua alkaa väsyttämään niin sitten mua väsyttää. Nukun varmasti sitten hyvin. Eikä seuraavana aamuna väsytä. Olen varmaan meistä se pirtein lauantai aamuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.