IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sunnuntai. lepo päivä. Aijon vaan ottaa tämän päivän rennosti ennen ensi viikkoa. Ajattelin nukkua päikkärit tänään jossain vaiheessa päivää. Poikaystävä kävi eilen. Me ei menty subwayhin koska siellä oli kauhea ruuhka. Mentiin sitten hakemaan kebabia ja pizzaa. Poikaystävä söi pizzan ja mä kebabia. En jaksanut eilen mennä lenkille illalla. Tänään uusi yritys taas mennä tuossa iltapäivällä. Tai illalla.
Huomenna sitten alkaa uusi viikko ja työpäivä. Salille pitää myös mennä. Toivon että ensi viikko on hyvä viikko. Ettei ala masentaa tai tulisi ahdistusta. No katsotaan miten menee. Päivä ja hetki kerrallaan.
Luulen että joudun menemään käymään apteekissa ensi viikolla.
Rauhottavat alkaa kohta olla loppu ja olisi ihan hyvä hakea niitä lisää että niitä olisi taas. Käyn ensi viikolla jossain vaiheessa hakemassa.
Muita lääkkeitä mulla on tällä hetkellä. Huomenna taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. Sitten taas näkee loppuuko joku lääke.
Ihanaa. Paras kaveri tulee lomilta takaisin kotiin. Menen taas tänään illalla sen luokse. Katellaan telkkaa ja höpötellään.
Kiva ilta tulossa tänään. Jaksoin eilen katsoa animea parisen tuntia. Tänään jatkuu varmaan katsominen. Ellen sitten nuku.
Aamupala ei ole ihan vielä. Meillä on viikonloppuisin aamupala yhdeksältä. Pyykkiä pitää jaksaa pestä tänään nyt kun on aikaa.
Katson aamupalan jälkeen jos vie pyykit koneeseen.
Ulkona näyttäisi olevan hyvä lenkkeily sää. Tuskin vettä sataa tänään. Kiva mennä lenkille tänään. Saa vähän raitista ilmaa.
Kun kävelee ulkona. Sorruin eilen ostamaan limsaa vaikka mun ei pitänyt. Ostin pari tölkkiä jaffa limua.
Kun kävin tokmannilla niin ostin. Mulla on vielä yksi jäljellä minkä juon tänään pois. Sitten ei vähään aikaan mitään limuja.
Teki vaan kovasti mieli niin ostin.
Nyt voisi kuunnella taas musiikkia ja mennä youtubeen pyörimään.
Siihen asti kunnes on aamupala. Mutta nyt nautin tästä ihanasta rennosta päivästä. Ennen kun ensi viikko taas alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.