IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi kaulakoru minkä aijon hankkia.Keskiviikko 14.11.2018 07:50

Mulla on nyt ollut tosi väsynyt olo. Eilinen päivä oli rankka mutta selvisin. Nyt olo on vähän parempi tänä aamuna kun heräsin.
Töihin pitää mennä taas tänään. Sali on taas sitten illalla. On ohjelmaa tälle päivälle. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Vaikka ulkona on harmaata ja pimeää niin se ei haittaa mua yhtään. Pääasia että nyt on hyvä olo. On taas iloinen ja positiivinen.
Heräsin tänään seitsemältä. Eilen illalla mä nukahdin heti kun menin sänkyyn. Olin pikkasen väsynyt. Meillä oli eilen taas sählypelit. Oli tiukka matsi. Mun joukkue hävisi yhdellä maalilla.
Pelattiin se puolisen tuntia. Teki todella hyvää juosta siellä kentällä pallon perässä. Kyllä hiki tuli pelatessa. Tunnin päästä lähtö töihin. Hyvin kerkiää blogin kirjoittaa. Mietin sitä että siivoisinko jo tänään kun pääsen kotiin. Niin huomenna ei sitten tarvitse siivota. No katsotaan millainen siivous fiilis on työpäivän jälkeen. Jos en jaksa tänään siivota niin huomenna aamulla mulla on aikaa siivota.
Varmaan nukun tänään päikkärit kun pääsen töistä kotiin.
Kerkiää levätä ennen salia. Huomenna ajattelin ostaa jo viikonloppu herkut. Ehkä sipsiä. Mietin ostanko yhtään limua. Yksi mitä mun tekee nyt kovasti mieli on tuo sitruunamehukivennäisvesi.
Maksaa alle pari euroa. Joo sitä mä ostan. Mutta jos mun tekee mieli limua niin sitten ostan limua. Käyn lidlissä hakemassa koska siellä on halpaa limua. Mä sallin limun juonnin aina viikonloppuna.
Viikolla mä en juo yhtään limua. Silloin mä juon vaan vettä, teetä ja kahvia. Paino pysyy samana kun olen tälleen tehnyt.
Niin ja paino pysyy samana kun liikkuu paljon ja syö terveellisesti.
Nyt mun paino on pysynyt samana mistä olen todella iloinen. Meillä on taas punnitus tämän kuun lopulla. Meidät aina punnitaan silloin.
Sekä samalla mitataan aina verenpaine.
Laskuja pitäisi maksaa pois. Varmaan tänään voisi maksaa kaikki mitä on tullut. Pääsee niistä eroon.
Onneksi mä pystyn maksamaan kaikki laskut joka kuukausi.
Saan kelalta silleen rahaa että pärjää. Sitten mulla on vielä siihen päälle säästöjä.
Raha asiat on hyvässä tasapainossa. On rahaa mitä en aijo todellakaan tuhlata. Silloin tällöin ostan pientä kivaa joka kuukausi.
Mä haluaisin kovasti yhden kaulakorun tuolta kultajousi liikkeestä.
Muumikaulakoru. Maksaa 50 euroa. Siellä oli erilaisia muumikaulakoruja. Mietin että ostanko sen itselle synttärilahjaksi. Voisin hyvn ostaa. Mä olen niin halunnut uutta kaulakorua.
Muumi olisi hyvä valinta. Varmaan ensi kuussa käyn siellä liikkeessä.
Katsomassa ostanko jo silloin sen korun vai sitten tammikuussa.
Näin mä aijon tehdä. Siinä on hyvä synttärilahja itselle. Mä olen aina fanittanut muumeja. Se koru on varmasti ihana. Pidän sitä sitten koko ajan varmaan kaulassa. Uusia korviksia voisi myös samalla katsoa siellä liikkeessä. Mä haluaisin kovasti uusia hopeakorviksia.
Jos halvalla löytää niin ostan sen korun lisäksi.
Katson sitten myöhemmin jos ostaa uusia rannekoruja. Mutta eka se uusi kaulakoru. Nyt puen vaatteet päälle ja alan kohta lähteä töihin.
Laukkua laitan valmiiksi. Mutta mukava päivä tulossa tänään ja nyt taas jaksaa. Kohta on onneksi viikonloppu taas.
Voi ottaa vaan rennosti. Putous pitää katsoa taas. Sovittiin kaverin kanssa että katsotaan se putous yhdessä.
Kivempi katsoa kaverin kanssa kun taas yksin. Tulee hyvät naurut.
Mukava lauantai ilta tiedossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.