IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa. Perjantai.Perjantai 14.12.2018 08:14

Viikonloppu vihdoinkin. Nyt saa taas vaan olla ja levätä. Tänään on vielä naistenryhmä aamulla mutta sitten sen jälkeen ei ole mitään.
Kävin eilen verikokeissa. Hyvin meni. Pääsin sinne ajoissa. Sitten kun pääsin kotiin sieltä niin aloin siivoilemaan. Nukuin myös päikkärit eilen iltapäivällä. Tänään naistenryhmässä ollaan menossa käymään yhdessä sisustusliikkeessä. Siellä on myös kahvila niin käydään siellä samalla kahvilla. Siellä voi olla myynnissä kaikenlaisia joulu juttuja. Mä ostan sieltä jotain jos vaan löytyy jotain kivaa. Mutta jos en löydä mitään niin sitten en löydä. Heräsin tänään vasta puoli kahdeksan. No hyvä etten nukkunu pommiin sentään. Nousin vaan ylös ja aloin keittämään kahvia. Kohta on aamupala. Puolen tunnin päästä. Hyvin kerkiää blogin kirjoittaa. Aijon ottaa taas tänään mun Guess laukun käyttöön.
Käytin sitä viimeksi viikko sitten kun lähdin lomille. Nyt perjantain kunniaksi otan sen taas käyttöön. Se on aina mun perjantai laukku.
Hyvä fiilis on nyt päällä ja aijon nauttia viikonlopusta.
Mietin haluanko mä limua ostaa tänään? No mietin vielä.
Pyykkiä ajattelin pestä tänään kun mulla on vaan koko päivä aikaa.
Varmaan pesen iltapäivällä. Mietin haluanko mennä käymään lidlissä.
Tuossa lounaan jälkeen. tai myöhemmin. Pitää ostaa lisää kahvia kun menen seuraavan kerran kauppaan. Kulta katriina kahvi alkaa olla kohta taas loppu. Pitää ostaa lisää.
Teetä ei tarvitse ostaa koska sitä mulla on vielä paljon.
Aijon nyt nauttia tästä päivästä. Ihanaa on myös se ettei ole kiire minnekkään. Poikaystävä on tulossa varmaan huomenna käymään.
Haetaan ne pizzat. Sitten vähän leffa mässyä.
Harmi kun putous loppui. Odotan innolla seuraavaa kautta mikä tulee keväällä. Sitten on taas lauantai iltana katsottavaa.
Paras kaveri on viikonlopun täällä. Vietetään kivaa iltaa tänään ja huomenna. Saa vaan nähdä tuleeko telkasta mitään illalla.
No katsomme jotain mitä tulee.
Salkkarit tulee tänään katsomme ainakin sen.
Lemmen viemää pitää myös katsoa tänään.
Varmaan katson myös animea.
Katsottavaa on. Mutta nyt puen vaatteet päälle ja menen kohta sinne aamupalalle. Ihanaa kun on perjantai!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.