IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Luistelemaan.Perjantai 11.01.2019 08:25

Viikonloppu alkaa taas. Tää viikko meni taas tosi nopeasti.
Ollut rankka viikko mutta nyt alkaa helpottaa onneksi. Ajon vaan levätä viikonlopun. Viettää aikaa kavereiden kanssa. Poikaystävä on tulossa huomenna käymään ja sunnuntaina ollaan kaverin kanssa menossa ulos syömään. Joko subwayhin tai kotipizzaan. Ihanaa viettää viikonloppuna kavereiden kanssa. Mä olin eilen niin väsynyt etten jaksanut mennä parhaan kaverin luokse illalla. Menin ajoissa nukkumaan ja sain nyt hyvin nukuttua viime yönä. Eilen mua ahdisti illalla niin paljon että jouduin ottamaan rauhottavan. Sitten kun otti vielä iltalääkkeet siihen päälle niin rauhotuin. Olo helpottui. Nyt tällä hetkellä on hyvä olo. Tää aamu ei nyt onneksi ahdista mua.
Meillä on naistenryhmä taas aamupäivällä niin kuulin että oltaisiin menossa luistelemaan. Pitää kaivaa luistimet esiin. Ne on jossain tuolla mun kaapissa. Mulla on pinkin väriset luistimet.
Ostin ne joskus tuolta tokmannilta. En ole luistellut moneen vuoteen niin saa nähdä pysynkö pystyssä. Parhaalla kaverilla on myös luistimet.
Ihan kivaa kun ollaan ulkona. Saadaan samalla raitista ilmaa.
Kävin eilen verikokeissa. Hyvin meni ja kävin niiden jälkeen kaupassa ja apteekissa. Nyt on taas leponexia. Ei ihan heti ole loppumassa.
Riittää kuukaudeksi. Rauhottavia pitäisi myös olla riittävästi ettei tarvitse hakea vielä lisää. Ostin eilen kaupasta sipsiä. Mitä aijon syödä tänään. Kermaviili pitää ostaa niin saa dippiä. Ranch dippi on mun lemppari. Tokmannilla myydään kermaviiliä niin käyn sen sieltä ostamassa tai sitten käyn lidlissä.
Mietin vielä mistä mä haen sen kermaviilin.
Kohta on aamupala. Syön hyvin niin jaksaa luistella. Pukeudun lämpöisesti kun ollaan ulkona.
Ettei tule kylmä. Kohta voisi laittaa perjantai musiikit soimaan ja fiilistelemään. En aijo murehtia nyt mistään vaan aijon nauttia elämästä. Vielä kun vaan voi.
Elämän pieniä iloja. Niitä mulla on paljon mistä nautin.
Paras kaveri lähtee lomille. Viestitellään taas viikonloppuna. Katson jos ensi viikolla olen paremassa kunnossa niin menen lomille.
Nyt lepään. Toivon että ensi viikolla jaksan paremmin mitä tällä viikolla. En olisi uskonut että tästä viikosta tulikin näin rankka.
No välillä käy niin. Ei sitä aina jaksa.
Sitten kun on vielä nää sairaudet niin tulee vielä rankempaa.
Onneksi olen oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan.
Niin elämä tuntuu silleen sitten hyvältä.
Sitä ei koskaan voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Se voi olla ihan mitä vaan. Voi tapahtua jotain hyvää tai sitten huonoa.
Mutta nyt menen aamupalalle. Sekö aijon etsiä ne luistimet.
Toivon että ne menee vielä jalkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.