IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vappu!Perjantai 01.05.2020 07:57

Vappu on mennyt ihan kivasti. Tänään taas jatkuu. Olen viettänyt laatuaikaa kavereiden kanssa. On ollut todella mukavaa. Uskon että tästäkin on tulossa hyvä päivä. Olo on ollut todella hyvä. Olen ollut todella iloisella mielellä. Ei ole ahdistanut tai ollut harhoja. Nyt vaan nautin taas tästä olosta. Saa taas nähdä kauan tämä hyvä olo taas kestää. Mutta nyt en mieti sitä. Elän vaan tätä elämää eteenpäin.
Sain eilen maksettua loputkin laskut ja tilille jäi aika kivasti rahaa.
Mitkä aijon säästää. Odotan sitä että kesällä pääsee sitten kunnolla shoppailemaan. Sinne mä nyt säästän ne rahat. Voi sitten ostaa paljon kaikkea kivaa kesävaatetta. Uskon että eiköhän jo 50 eurolla saa vaikka mitä. Toivon että halvalla löytyy hyvännäköisiä vaatteita.
Mekkoja ja toppeja. Koitan löytää kivan värisiä kesävaatteita.
Jos löytyy jotain pinkkiä niin se lähtee mukaan. Pinkki on mun lempi väri. Mennään sitten kavereiden kanssa yhdessä shoppailemaan.
Pitää myös jossain vaiheessa käydä tokmannilla ostamassa parit rintaliivit. Siellä oli myynnissä 15 eurolla aika kivoja.
Ne pitää myös ostaa. Päätin että uusia laukkuja en osta koska mä varmaan omistan 15 laukkua! Kaikki ovat vielä hyvässä kunnossa niin miksi ostaa uusia laukkuja. Mutta luulen että jossain vaiheessa mä sorrun ostamaan uuden laukun ennemmin tai myöhemmin.
Uusi Guess laukku olisi kiva. Pitäisi vaan siihen säästää rahaa.
No ehkä joskus saan sen ostettua. Sillä ei ole mikään kiire.
Nukuin taas viime yön sohvalla. Nukahdin illalla siihen.
En nyt ollut eilen illalla parhaan kaverin luona mutta tänään menen sen luokse taas. Tänään aamulenkille. Ulkona on kiva ilma!
Saa taas vähän liikuntaa tälle päivälle. Tänään taas herkutellaan!
En mieti kaloreita vaan syön. Sitten taas tiukka linja vapun jälkeen.
Jättää kaikki herkut pois ja vaan liikkuu. Odotan jo kovasti salille pääsyä. Varmaan sinne pian pääsee. Sitten kunnon treenit! Hiki vaan virtaa. Olen sitten salilla ainakin sen yli tunnin ja alan taas käymään pari kertaa viikossa. Mutta. Kiva aloittaa sitten treenaaminen. Innostusta löytyy jo. Eikä salille ole pitkä matka.
Kävelymatkan päässä kotoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.