IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tästä tulee hyvä päivä!Lauantai 02.05.2020 08:10

Vappu on nyt sitten vietetty. Hyvin meni vappu. Oli mukavaa. Kavereiden kanssa sitä tuli nyt vietettyä.
Ehkä ensi vuonna pääsee sitten viettämään vappua poikaystävän kanssa. Ulkona on aika synkkä ilma. No se estä lähtemästä mua aamulenkille. Olen nyt joka aamu käynyt lenkillä. Tekee ihan hyvää.
Olo on ollut muutenkin hyvä. Huomenna on se päivä kun mä ja poikaystävä alettiin seurustella 10 vuotta sitten. Meillä menee todella hyvin edelleen. Rakastamme toinen toisiamme. Sitten kun näemme niin juhlimme. Varmasti pian. Ei mene varmaan enää kauaa niin nähdään.
Uskon että tänään on taas hyvä päivä. Tää päivä tuntuu ihan jotenkin sunnuntailta. Nyt on lauantai. Ihan sekaisin näistä päivistä.
Ylihuomenna on sitten taas maanantai. Arki taas alkaa. Heräsin tänään jo seitsemän jälkeen. Hyvin nukutti viime yönä. En herännyt yöllä kertaakaan. Yleensä kun nukun niin en herää koskaan yöllä. Nukun sikeästi. Salkkarit jäi taas aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa taas maanantaina. Nyt siinä taas tapahtuu vaikka mitä.
Varmasti taas vika jakso on dramaattinen. Lemmen viemää sarjassa on myös alkanut tapahtua. Sitäkin pitää katsoa. Mukavaa kun arki päivinä tulee telkasta jotain ohjelmaa mitä seuraa. Ei tule mitään tylsiä ohjelmia. Animea pitää taas katsoa jossain vaiheessa. Ehkä tänään. Nyt kun on hyvin aikaa. Saisi katsottua sen yhden loppuun tuolta netflixistä. Sitten alottaa katsomaan uutta.
On monta anime sarjaa mitä haluan katsoa. Katson niitä pikkuhiljaa.
Mutta nyt nauttimaan lauantai päivästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.