IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljon tekemistä.Maanantai 04.05.2020 07:16

Tänään mulla on ohjelmassa: Aamulenkki, pyykipesua, pitää käydä apteekissa ja kaupassa. Niin ja näen kavereita tänään. Tästä ei ole tulossa tylsää päivää. Hyvin lähtee maanantai päivä tänään käyntiin.
Pitää tosiaan hakea ne leponexit. Alkaa kohta loppua. Onneksi niihin ei mene kauheasti rahaa. Muita lääkkeitä mulla on. Masennuslääkettä riittää vielä pariksi kuukaudeksi. Rauhottavia on myös vielä paljon jäljellä. Onneksi mulla ei ole mennyt rauhottavia kauheasti viime aikoina. Mikä on vaan hyvä. En halua syödä niitä jatkuvasti. Sitten kun on taas huonommassa kunnossa niin niitä tulee syötyä. ahdistukseen ja harhoihin. Nyt mulla ei ole ollut harhoja viime aikoina. Hyvä vaan.
Katsoin eilen viime viikon temptation island jaksot. Ihme touhua on taas siellä. Pakko katsoa taas tällä viikolla. Mä olen jäänyt siihen ohjelmaan ihan koukkuun. Olen katsonut melkein kaikki kaudet. Ekoja kausia en ole nähnyt mutta loput. Siinä on vaan niin kunnon draamaa.
Mistä mä tykkään. Salkkarit tulee taas tänään ja lemmen viemää.
Nekin ovat menneet nyt jännäksi. Ulkona näyttää olevan vähän pilvinen sää. Ehkä se aurinko alkaa paistamaan jossain vaiheessa.
Kumminkin tänään on vähän lämmintä. Vaikka aurinko ei nyt paista.
Tänään on tullut taas rahaa ja sitten vielä 7 päivä tulee lisää rahaa kelalta. Raha asiat ok! Hyvä niin. Ei tarvitse murehtia rahasta. Sitä on.
Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee hyvää musiikkia. Elämä hymyilee. Olen onnellinen!
Nautin siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.