IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen aamuihminen.Torstai 20.08.2020 07:39

Tänään on taas siivouspäivä. Siivoan aina torstaisin. Jaksoin herätä tänään ajoissa. Vähän ennen seitsemää. Musta on tullut aamuihiminen. Tykkään herätä aina ajoissa, keittää kahvit ja kirjoittaa blogi. Niillä mun aamu aina lähtee hyvin käyntiin. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Kohta on taas viikonloppu. Olen nyt viikonlopun täällä. Paras kaverikin on täällä niin vietän sen kanssa aikaa viikonloppuna. En näe nyt poikaystävää.
Soitellaan sitten viikonloppuna sen kanssa. Tänään teen ruoaksi seitiä.
Ja perunoita. Uunissa paistan sen. Hyvä ruoka tälle päivälle. Huomenna sitten teen jauhelihakeittoa. Pyykkiä pitää pestä taas tässä aamulla kun on aikaa. Sitten pitää vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Tänään vietän aikaa itseni kanssa. En näe kavereita tänään. No se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Olen nyt aika paljon harjoitellut sitä. Alkanut tottumaan siihen. Saa olla välillä rauhassa. Huomenna sitten näen parasta kaveria. Katsotaan taas salkkarit. Tänään aijon käydä kaupassa ostamassa vähän herkkuja. Jäätelöä mun tekee kauheasti mieli ja ehkä sipsiä. Nyt sallin pitää itselleni herkuttelupäivän. Se pitää olla aina viikonloppuisin. Viikolla pystyn olla aina syömättä mitään karkkia tai limua. Paino on pysynyt silleen hyvänä. Liikun myös aika paljon. Mikä vaikuttaa painoon. Olen päässyt normaalipainoon tämän vuoden aikana.
Yhdessä vaiheessa mä painoin 5 kiloa enemmän. Sain sen tiputettua.
Liikkumalla. Sekä syömällä terveellisesti. Odotan jo innolla että pääsee taas salille. Syyskuussa aloitan. Pari kertaa viikossa.
Pitää sitten varoa sitä koronaa. Kädet pesen aina kun lähden salilta.
Sekä pitää se turvaväli kun on salilla. Tänään aijon taas illalla mennä lenkille. Nyt kun on innostusta. Tekee hyvää. Menen taas tuonne pururadalle. Se on mun suosikki lenkkireitti. Pitäisi olla aika hyvä sää illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.