IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Allerginen reaktio.Lauantai 22.08.2020 07:37

Eilenä aamulla jouduin lähtemään päivystykseen. Huomasin aamulla että mun vatsan alue oli ihan punainen. Menin lääkäriin niin selvisi että olin saanut allergisen reaktion särkylääkkeestä. Kävin apteekista hakemassa voidetta mitä latoin niin se auttoi heti. Alkaa paranemaan. Nyt pitää sitten miettiä että mitä särkylääkettä syö sitten seuraavan kerran. Onneksi ei ollut ruuhkaa siellä päivystyksessä niin pääsin melkein heti. Semmoinen mukava perjantai aamu. Kun pääsin sieltä kotiin niin aloin tekemään ruokaa. Jauhelihakeittoa. Kun oli syönyt ruoan, nukuin sen jälkeen parin tunnin päikkärit. Mikä onneksi sitten piristi kun heräsi. Kävin eilen tokmannilla. Siellä oli David urheiluvaatteet allennuksessa. Ostin uudet Legginsit ja topin. Nyt on uusia urheiluvaatteita. Ne maksoi yhteensä vaan 20 euroa. Kannatti ostaa. Nyt on salille uudet vaatteet. Muuta en ostanut. Hyvä löytö tällä kertaa. Nyt kun mulla on aikaa tänä viikonloppuna niin ajattelin taas katsoa animea pitkästä aikaan. Löysin yhden animesarjan netflixistä minkä aijon katsoa. Nyt olen taas innostunut katsomaan animea.
Mikä on vaan hyvä. Koska se on yksi mun lempi harrastus.
Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Vietän parhaan kaverin kanssa taas aikaa tänään illalla. Eilen olin parhaan kaverin luona niin katsottiin taas salkkarit ja poliisit. Menin jo eilen nukkumaan yhdeksän aikaan. Nukahdin heti. Onneksi mä nukun tosi hyvin joka yö.
Sekin on hyvä että iltalääkkeet rauhoittaa illalla niin sekin auttaa nukkumaan. Leponex on vahva psyykelääke. Mikä on aina hyvä ottaa illalla. Se on ollut hyvä että rauhottavia en ole syönyt pitkään aikaan. Mulla on ollut hyvä kausi taas. Mä nautin siitä.
Kun voi taas hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.