IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Päivä kerrallaan.Lauantai 29.08.2020 07:16

Nyt olo alkaa tuntua aika normaalilta. Ei ole enää ahdistusta. Lepo onneksi auttaa. Aina kun lepää sen pari päivää niin jaksaa taas. Olen tämän huomannut mun kohalla. Tänään ohjelmassa taas aamulenkki, sekä katson netflixiä. Aijon tänään ottaa ihan rennosti. Nauttia tästä päivästä. Aurinko näköjään paistaa myös tänään. Ihan kiva. Hyvä lenkkeily sää. Kävin eilen tokmannilla. Ostin lisää puuroa ja sipsiä.
Huomasin että sinne oli taas tullut uusia David urheiluvaatteita. Sinne oli tullut semmoinen punainen urheilutoppi minkä olisin niin halunnut ostaa.
Mä varmaan ostan sen ensi kuussa jos se on vielä siellä. Maksoi vaan 15 euroa. Päätin etten nyt shoppaile enempää tässä kuussa.
Syksyllä teen sitten sen kunnon shoppailureissun kun tulee hyvä hetki.
Pääsee ostamaan kaikkea kivaa. Parit housut pitää ainakin ostaa, sitten katson uusia toppeja ja t-paitoja...huppareita voisi myös hankkia.
Kaikkea mahdollista. Rahaa on ostaa. Nyt kun säästän tämän alku syksyn. Niin hyvin pystyy sitten shoppailla. Hyvä juttu on se etten ole enempää joutunut syömään rauhottavia. Nyt varmasti alkaa taas hyvä kausi. Elää päivän kerrallaan. Onneksi ei ole mitään stressiä nyt.
Kaikki on toistaiseksi hyvin. Nautin nyt siitä. En eilen katsonut salkkareita niin tänään katson sen eilisen jakson. Katsoin netflixiä eilisen illan. Saa nähdä mitä nyt salkkareissa on taas tapahtunut.
Varmaan kaikkea jännää. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu.
Masennuslääke mulla menee aina aamulla. Se on hyvä koska se lievittää samalla ahdistusta. Mulla on verikokeet taas ensi viikon perjantaina. Tuntuu että olisin jo äsken ollut verikokeissa.
Nopeasti tää aika menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.