IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salille taas pitkästä aikaan.Maanantai 07.09.2020 07:09

Oli todella mukava viikonloppu! Mä niin nautin. Oli taas mukavaa viettää aikaa poikaystävän kanssa pitkästä aikaan. Perjantaina käytiin kaupassa, alkossa ja subwayssa. Mä tarjosin subileivät. Oli hyvää. Juhlittiin poikaystävän äidin synttäreitä. Oli paljon kakkua ja kahvia. Ihan mukavaa oli. Kakut olivat todella hyviä. Voileipäkakku ja tavallinen kakku. Maistoin kumpaakin. Katseltiin viikonloppuna leffoja ja sarjoja netflixistä poikaystävän kanssa. Pidettiin maratooni.
Valvottiin aika myöhään viikonloppuna ja nukuin tosi pitkään. Ihanaa oli ettei tarvonnut kauheasti seurata mitään kelloa. Sai vaan olla.
Heräsin jo tänään puoli seitsemän. Aamukahvit olen juonut taas. Nyt olen herännyt kokonaan. Kiitos aamukahvin. Sillä lähtee mun aamu aina käyntiin. Heti kun aina herään niin alan keittämään kahvia.
Tänään aloitan taas kuntosalilla käymisen. Alan taas käymään maanantai ja keskiviikko iltana. Aloitan kevyesti koska en ole ollut salilla yli puoleen vuoteen koronan takia. Mutta hyvällä fiiliksellä olen menossa salille. Laitan mun uudet david urheiluvaatteet päälle mitkä mä ostin tokmannilta. Hyvät hikoiluvaatteet salille. Eilen alkoi big brother!! Katson sen eilisen jakson tänään ruudusta. Paras kaverikin on ihan innoissaan kun bb alkoi. Voidaan taas keskustella siitä. Saa nähdä millaisia ihmisiä sinne taloon meni. Varmasti jotkut niistä ovat mielenkiintoisia. Tänään olen menossa taas aamulla kauppaan. En ole vielä päättänyt mitä ruokaa teen tänään. Suunnitelen sen kohta.
Vielä ei ole mikään kiire. Lääkkeet jaan taas kohta dosettiin. Leponexia pitää hakea tällä viikolla. Niin ja karpalokapseleita.
On niitä sitten taas. Onneksi tänään on tullut rahaa kelalta.
Raha tilanne on hyvä. Laitan taas 50 euroa säästöön loppu kuusta.
Mikä on hyvä. Koitan taas säästää. Mutta uskon että tästä tulee ihan hyvä päivä. Kivaa mennä salille pitkästä aikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.