IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Se on nyt syksy.Torstai 10.09.2020 07:47

Mukavasti meni eilinen päivä. Oli hyvä fiilis koko päivän. Ei yhtään ollut mitään ahdistusta. Salillakin meni mukavasti illalla. Oli hyvät treenit.
Tein paljon vatsalihaksia. Olen taas ensi viikolla menossa salille. Maanantaina. Tänään on siivouspäivä. Alan siivota kun saan blogin kirjoitettua. Kävin eilen apteekissa. Nyt on taas leponexia ja karpalokapseleita. Niillä pärjää pari viikkoa. Tänään teen lounaaksi munakkaan. Ostin eilen kaupasta kanamunia. Nopea ja helppo ruoka.
Huomenna teen kanaa. Sekä riisiä. Olen huomannut että tykkään tehdä ruokaa. Se on mukavaa puuhaa. Mulla on aika hyvä keittiö missä tehdä.
Suunnitelen aina mitä syön joka päivä. Erilaisia terveellisiä ruokia.
Syön aina sen lounaan ja päivällisen. Pitää olla se ruoka rytmi. Niin jaksaa sitten sen päivän kun on syönyt. Olen viikonlopun täällä. Kaverit vaihtaa maisemaa viikonloppuna. Vietän aikaa itseni kanssa mikä tekee ihan hyvää varmasti. Sitten on kiva nähdä kaverit ensi viikolla.
Mä lepäilen ja katson netflixiä. Sekä syön vähän herkkuja. Käyn ne ostamassa tänään tai huomenna. Katsoo miten kerkiää. Tänään katson ne pari bb jaksoa mitä en ole vielä kerennyt katsoa. Sitten kun olen siivonnut niin katson ne. Menen lenkille kun tulee sopiva hetki.
Pääsee ulkoilemaan. Siellä on kiva syksyinen ilma. Nyt se syksy tuli.
Kohta alkaa illalla olla pimeää. Sekä vettä sataa. Takkia pitää alkaa käyttämään kun ilmat viilenee. Mutta. Nyt alkaa siivoilu.
Alan imuroimaan. Pyykit vien kohta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.