IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sain hammaslääkäri laskun.Keskiviikko 14.10.2020 07:28

Keskiviikko. Viikko puolessa välissä. Nyt on syöty se antibioottikuuri.
Olen taas terve. Alavatsa ei ole enää kipeä. Tulehdus on nyt toistaiseksi poissa. Toivon etten vähään aikaan joudu taas syömään antibiootteja.
Todella vahva lääke. Söin niitä kolme päivässä. Aamulla, päivällä ja illalla. Viiden päivän kuuri. Paras kaveri muuttaa huomenna sen uuteen kämppään. Näemme vielä tänään ennen kun se muuttaa. Onneksi ei asu kaukana. Parin kilsan päässä. Sinne sitten kävelee vartissa.
Vietetään tupareita ja parhaan kaverin synttäreitä kun se on asettunut kämppään. Varmaan ensi viikolla juhlitaan niitä. Tosi kiva.
Olo on nyt ollut aika hyvä. Hyvin on tämä viikko sujunut. Ei ole ahdistanut yhtään. Tunteet ovat olleet pinnalla. Olen itkenyt. Mutta se vaan onneksi helpottaa oloa kun itkee. Tulee kevyempi olo.
Olen pari bb jaksoa jäljessä. No katson ne sitten kun vaan kerkiää.
Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Jos en tänään kerkiä katsoa niin katson huomenna. Olen taas tänään menossa illalla salille. Kiva mennä taas. Teen kunnon treenit. Niin tulee hyvä olo sitten sen jälkeen.
Eilen olin taas pelaamassa sählyä. Nyt oli miehet vastaan naiset niin me naiset voitettiin! Jes. Tein ainakin kolme maalia. Olin taas hyökkääjä.
Nyt paras kaverikin tulee siihen ryhmään pelaamaan ensi viikosta lähtien. Kiva pelata sitten parhaan kaverin kanssa. Tulee hyvät pelit aina. Mä sain eilen sen hammaslääkäri laskun. 75 euroa! No hyvin pystyn maksamaan sen. Onneksi olen nyt vaan säästänyt niin nyt on rahat tuohon laskuun. Ei tunnu missään. Toivon vaan etten vähään aikaan joudu taas hammaslääkäriin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.