IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi Nella lähti bb talosta.Maanantai 02.11.2020 07:06

Aamu taas lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin. Aina kun herään niin alan heti keittämään aamukahvia. Sitten kun olen juonut kahvin niin alan kirjoittamaan blogia. Saa nähdä millainen viikko on tästä tulossa. Toivon että hyvä. Tällä hetkellä on hyvä fiilis. Olen innolla taas menossa salille illalla. Teen semmoiset treenit että hiki tulee. Sitten varmasti nukkuu seuraavan yön hyvin. Pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin.
Sekä tällä viikolla taas apteekkiin hakemaan lisää lääkkeitä.
En eilen katsonut big brotheria mutta luin juuri uutisista että Nella lähti.
Hyvä että lähti. En yhtään tykännyt siitä. Paula on paljon parempi kun Nella. Hyvä että Paula jäi vielä taloon. Onneksi Joel, Marko ja kristiina ovat vielä talossa. Uskon että nuo kaikki kolme ovat varmasti finaalissa.
Ellei tule mitään yllätyksiä. Salkkarit tulee taas tänään ja en enää muista mihin kohtaan se jäi. No tänään se selviää. Olen menossa taas aamulenkille. Siitä on mulle tullut joka aamuinen tapa. Raitis ilma aina herättää. Päiväkin lähtee sillä hyvin käyntiin. Tulee hyvät liikunnat tälle päivälle. Lenkkeilyä ja salia. Huomenna on taas sählypelit. Innolla taas odotan että pääsee pelaamaan. Pelaan niin täysiä kun vaan pystyy.
Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Syön masennuslääkettä aina aamulla. Hyvä lääke. Lievittää ahdistusta. Mulla menee sitä aina 10mg.
Aina kun käyn apteekista hakemassa masennuslääkettä niin otan aina sen kolmen kuukauden paketin. Silloin ei ihan heti tarvitse hakea sitä lääkettä. Riittävät pitkäksi ajaksi.
Leponexit riittävät taas pariksi viikoksi. Mutta tästä on tulossa hyvä päivä. Jonkn verran tekemistä. Pitää soittaa tänään parhaalle kaverille että miten sillä menee. Näemme huomenna peleissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.