IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Taas yksi lähtee bb talosta.Sunnuntai 08.11.2020 07:26

Eillinen päivä oli ihan kiva. Kävin aamulenkillä, nukuin päikkärit, kävin taas lenkillä, tokmannilla kävin myös. Kävin ostamassa shampoota, hoitoainetta, ponnareita, suklaata ja sukkia. Piti ostaa sukkia koska mulla on kaikki sukat rikki. Sain katsottua pari bb jaksoa eilen ja tänään jatkuu taas katsominen. Saa kaikki jaksot katsottua. Ai niin mä tajusin että en vielä tiedä ketkä ovat häätöäänestyksessä! Sekä että tänään taas joku lähtee talosta. Mä toivon että Vili saisi lähteä tai Arttu.
Ne ei ole mun lemppareita. Joel, Marko, kristiina ovat mun suosikit.
Mä uskon että ne ovat finaaliin asti. Enää kolme viikkoa niin bb loppuu. Pakko sanoa että on ollut ihan paras ohjelma. Olen seurannut ja katsonut kaikki jaksot. Mä Toivon että ensi vuonna tulee taas bb.
Parasta viihdettä pakko sanoa. Luin uutisia että ensi vuonna tulee taas Putous ohjelma. Jes! Se on niin paras. Innolla odotan että se tulee. Siinä saa vaan nauraa kun sitä katsoo. Olo on ollut ihan hyvä nyt.
Ei ole ahdistanut yhtään. Olen saanut kyllä levättyä. Saa nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan. Toivon että viikko menee kivasti taas. Olen menossa taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. Odotan jo innolla että näemme. Ollut kova ikävä. Ollaan soiteltu toisilemme. Ajattelin silloin viikonloppuna juoda viiniä taas. Omena tai päärynäviiniä. Ne on mun lempi viinit. Maksaa alle kympin pullo. Ei ole kallista.
Juon ainakin kerran kuussa yhden viinipullon. Onneksi vaan yhden eikä monta. Sain eilen katsottua vihdoinkin temppari jaksot.
Ei siinä nyt hirveästi tapahtunut mitään. Tuli vaan uusi pariskunta mikä oli tuttu yhdeltä kaudelta. Seuraavassa jaksossa taas peitto heiluu. Ei mikään ylläri. Taas tapahtuu temppareissa.
Ensi viikolla pitää taas katsoa. Odotan mielenkiinnolla iltanuotiota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.