IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt löytyi talvikengät :)Maanantai 11.01.2021 07:13

Viikonloppu taas vietetty ja arki alkaa taas.
Mä kävin eilenä siellä tokmannilla. Löysin kivat talvikengät. Puoleen hintaan. Maksoi vaan 15 euroa. Sitten mä ostin uudet rintaliivit mitkä vaan maksoi 6 euroa, sukkia, shampoota, hoitoainetta, hammastahnaa..kaikkea mitä tarvitsee. Olo on ollut nyt hyvä. Enää ei onneksi ahdista tai masenna. Uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Jaksoin herätä tänä aamuna ajoissa. Eilen mä nukuin vähän pitempään. Nyt koitan taas joka aamu herätä aikaisin. Niin tulee se rytmi. Olen aamuihminen. Tykkään näistä aamuista. Päivä lähtee aina hyvin käyntiin kun juo aamukahvit ja kirjoittaa blogin.
Tänään taas on lenkkeilyä. Aamulenkki ja iltalenkki. Saa hyvää liikuntaa tälle päivälle. Pääsee testaamaan uusia talvikenkiä. Ne oli hyvät jalassa. Tänään tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla. Pakko katsoa. Nyt olen katsonut tuolta ruudusta häät sulhasen tapaan. Se on hyvä ohjelma. Näkee millaiset häät se toinen järjestää. Hyvää viihdettä. Olen kohta katsonut kolme kautta sitä. Eilen mä katsoin taas muutaman tunnin. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Odotan innolla jos siitä tulee vaikka uusia kausia tuonne ruutuun. Pakko sanoa että tuolta ruudusta löytyy paljon katsottavaa.
Nyt en ole vähään aikaan katsonut tuolta netflixistä mitään.
Voisi taas vilkaista onko sinne tullut mitään uutta. Laskuja pitää maksaa tällä viikolla. Onneksi rahaa on tullut niin pystyy maksamaan. Sitten kun laskut on maksettu niin ei enää tarvitse miettiä niitä. Onneksi pystyn joka kuukausi maksamaan kaikki laskut. Sitten aina sen jälkeen näkee paljon jää tilille vielä rahaa.
Sitten jos on jäänyt vielä rahaa niin pistän jotain tuonne säästötilille.
Jonkun summan. Luulen että saan tässä kuussa siirrettyä ainakin 50 euroa. On se parempi kuin ei mitään. Mutta. Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan ja aloittamaan tätä päivää.
Vaikka on maanantai niin uskon että tulee hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.