IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kiireetön aamu.Maanantai 17.05.2021 06:38

Maanantai. Uskon että tämä maanantai päivä on paljon parempi mitä silloin viikko sitten. Nyt on taas hyvä olo ja fiilis päällä. Uskon että on tulossa mukava viikko. Ainakin on kesä mikä piristää paljon mun mieltä.
Heräsin taas tuossa vähän ennen kuutta. Nyt kun arki taas alkaa niin herään joka aamu siihen aikaan. Olen aamuihminen. Rakastan näitä aamuja ihan sen takia koska mulla ei ole mikään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Kohta jaan taas lääkkeet dosettiin.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä eikä mun tarvitse tällä viikolla käydä apteekissa. Tänään menen kauppaan päivällä. Saa ruokaostokset tehtyä.
Tällä viikolla mä teen ainakin ruoaksi makkarakeittoa, jauhelihakastiketta ja pastaa sekä munakkaan. Sitten mä syön tällä viikolla mitä mulla on pakkasessa. Niillä pärjää hyvin tämän viikon. En eilenä mennytkään liikuntapuistoon vaan pururadalle lenkille. Oli niin lämmin päivä että totesin että pururatalenkki riittää mulle. Se on ihan tuossa vieressä. Käyn siellä aina joka aamu lenkillä. Odotan jo kovasti että pääsee taas salille.
Menen sinne heti kun se vaan aukeaa. Se on tällä hetkellä kiinni.
Toivon että syksyllä viimeistään pääsee sinne. No onneksi mun kunto vaan nousee kun lenkkeilee. Sekä että paino on tällä hetkellä hyvä. Olen normaalipainoinen. Pääsin siihen painoon ihan vaan lenkkeilemällä. suosittelen lenkkeilyä kaikille. Mä käyn joka päivä ainakin kerran tai pari kertaa lenkillä. Että tulisi yhteensä tunti käveltyä päivän aikana. Aijon tänään illalla mennä taas lenkille. Sekä nyt aamulla. Siinäkin tulee lenkkeiltyä kun menen kauppaan tänään. Tulee paljon askelia. Tänään pesen pyykkiä. Hyvin on aikaa pestä ne tänään.
Maanantai ja torstai on mun pyykkipäivät. Salkkarit tulee taas. Pakko katsoa mitä tapahtuu tämän päivän jaksossa. Niin ja rantabaari tulee myös. Katson senkin. Katselin taas eilenä pari jaksoa jersey shorea.
Niin hyvä. Vielä on monta jaksoa jäljellä. Mutta. nyt alan jakamaan lääkkeitä dosettiin ja pitää ottaa aamulääke.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.