IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä. Olo oli onneksi normaali eikä ahdistanut yhtään.
Uskon että nyt alkaa taas parempi kausi mikä sitten kestää jonkin aikaa.
Nyt pitää vaan sitten nauttia siitä. Lääkkeitä mitä syön tällä hetkellä:
Leponex, masennuslääke ja medipam rauhoittava. Nuo lääkkeet kuuluvat mun elämään. Syön aamuisin masennuslääkettä ja illalla otan leponexia.
Pakko sanoa että nuo lääkkeet ovat auttaneet mua paljon nämä vuodet.
Ovat auttaneet masennukseen ja skitsofrenia sairauteen. Sairastuin skitsofreniaan 17 vuotiaana. Silloin kaikki piti aloittaa alusta ja nyt pystyn elämään tämän sairauden kanssa. Vihdoin ja viimein. Välillä on huonoja päiviä mutta niistä kyllä sitten aina jotenkin selviää. Sitten jos on paska päivä niin ajattelee että seuraava päivä on parempi. Niin se on aina mennyt mulla. Elän hetken ja päivän kerrallaan. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon lenkkeillä tänään Kun on vielä semmoinen sää ettei sada vettä. Aijon katsoa taas ruudusta teen mom ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen koukkuun. Vielä on monta kautta jäljellä sitä. Katsottavaa on. Saa ajan hyvin kulumaan. Salkkareissa tapahtui eilenä vaikka mitä.
Innolla odotan taas ensi viikon jaksoja. Nyt alkaa ne normaalipituiset jaksot. Eli 20 minuuttia. Se oli kiva kun tämän viikon jaksot kesti sen tunnin. Tänään alkaa Masket singer suomi. Alan sitä katsomaan. Tykkään siitä ohjelmasta. Kiva arvailla kuka on maskin takana.
Sekä mitä biisejä ne laulaa siinä. Viime kautta en katsonut mutta tämän kauden aijon katsoa. Tänä viikonloppuna myös alkaa selviytyjät suomi. Alan sitäkin katsomaan. Viime selviytyjät kausi oli hyvä. Kristian voitti sen. Saa nähdä kuka voittaa tämän kauden. Toivon että Helmeri voittaa sen tai että se pääsee pitkälle siinä. Se on mun voittaja suosikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.