IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee, juhlitaan!Lauantai 04.09.2021 06:57

Tänään juhlitaan parhaan kaverin kanssa. Vietetään mukava ilta. Olen menossa tuossa kolmen aikoihin sen luokse. Kävin eilenä ostamassa meille ne sipsit. Tänään pitää vielä käydä tokmannilla ennen kun menen parhaan kaverin luokse. Haen juomat. Ihanaa nähdä taas parasta kaveria. Ei olla nyt nähty moneen viikkoon. Ollaan soiteltu kyllä viikolla ja kyselty miten toisella menee. Parhaalla kaverilla on onneksi kaikki hyvin. Niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Olo alkaa olla jo vähän pirteämpi. Mikä on vaan hyvä juttu. Tänään heräsin jo kuudelta ja join aamukahvit. Nyt olen ihan hereillä. Mulla on vaatekriisi että mitä mä puen tänään päälle. No tässä on koko aamu aikaa miettiä. Pitää näyttää nätiltä kun juhlitaan. Ehkä laitan päälle tänään sen mun yhden kivan pitkähihaisen mekon.
Mikä on maastokuvioinen. Sen ostin silloin muutama vuosi sitten Gina tricot liikkeestä. Maksoi vaan 10 euroa ja se mekko on edelleen hyvässä kunnossa. Yksi mun lempi mekko minkä omistan. Sain vuokra laskun. Mikä pitää sitten maksaa ensi viikon alussa. Rahaa tulee taas ensi viikolla.
Menen tänään aamulenkille. Saa vähän liikuntaa tälle päivälle. Ulkona alkaa jo olla sen verran viileää, että pitää pukea lämpöisesti päälle.
Latasin eilenä mun sähköpotkulaudan ja ajelin sillä. Kiva kulkupeli. Ostin sen poikaystävältä 60 eurolla. Vielä pitää ajella sillä kun pystyy. Ennen kun tulee talvi. Uskon että se toimii vielä ensi vuonna. Sillä pääsee nopeasti kaikkialle. Huomenna se alkaa. Big brother! Ai niin eilenä tuli se Posse. Pitää katsoa se jakso tänään mtv palvelusta.
Mä olen Posse fani. Ihan parasta viihdettä. Siinä saa vaan nauraa kun katsoo. Tänään tulee taas Masket singer suomi. Jos me ei tänään keritä katsomaan sitä niin katson sen jakson huomenna. Onneksi mtv palvelusta voi katsoa koska vaan ohjelmia ja sarjoja.
Samoin ruudusta. Mutta aijon nauttia tästä päivästä ihan täysillä.
Tulee taas ihan paras päivä pitkästä aikaan. Nyt unohdetaan kaikki huolet ja murheet ja nautitaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.