IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta big brother loppuu.Keskiviikko 10.11.2021 06:32

Eilenä oli paljon parempi päivä kun taas maanantai. Sählypelit oli eilenä eikä mennyt ihan putkeen. Pelattiin tällä kertaa miehet vastaan naiset. Miehet voitti. Ne sai aika monta maalia ja me naiset saatiin tehtyä 1 maali. Harmi kun paras kaveri ei ollut nyt pelaamassa niin oltaisiin saatu monta maalia. Paras kaveri on hyvä tekemään maaleja. Mulla se ei oikeen onnistunut eilenä. No ensi kerralla sitten taas yritän. Onneksi tänään pääsee taas salille treenaamaan. Teen kunnon treenit niin tulee hyvä olo taas sen jälkeen. Nyt tällä hetkellä mua ei onneksi ahdista mikä on hyvä merkki. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Kohta otan aamulääkkeet niin sekin sitten lievittää ahdistusta. Aamu on alkanut ihan hyvin. Join äsken aamukahvit. Nyt olen ihan hereillä. Ajattelin käydä tänään lidlissä ostamassa mehukivennäisvesi pullon salille. Siinä on hyvä treenijuoma.
hörpin sitä samalla kun treenaan. Se on hyvä juoma koska siinä ei ole kauheasti kaloreita. Olen pari bb jaksoa jäljessä. No mä katson ne sitten kun kerkiää. Hyvä että ne kaikki jaksot on ruudussa niin voi katsoa ne sieltä koska vaan. Salkkareissa olen ihan mukana. Olen katsonut kaikki tämän viikon jaksot. Siinäkin taas tapahtuu vaikka mitä. Paljon draamaa.
Innolla odotan että tempparit alkaa. Sitten on taas katsottavaa. Kohta bb loppuu. Alle kolme viikkoa enää. Mun voittaja suosikki on ehdottomasti Sami. Mä kovasti toivon että se voittaa koko big brotherin. Uskon että Jasmiina on myös finaalissa. Tykkään siitäkin asukkaasta. Sekin on mahdollista että Jasmiina voittaa mitä tahansa voi tapahtua. Olen menossa taas lenkille tässä aamulla. Pururadalle.
Tekee aina hyvää tuo aamulenkki. Siitä on nyt tullut tapa että käyn joka aamu lenkillä. Saa kunnolla raitista ilmaa ja kunto vaan nousee kun lenkkeilee. Nyt otan aamulääkkeet sekä alan kuunnella vähän musiikkia. Voisin jo tänään aloittaa siivoukset. Siivoan tänään ainakin keittiön.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.