IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin jo tänään ennen herätyskelloa. No ei se mitään nousin ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Olo alkaa olla jo paljon parempi mitä alkuviikosta. Mikä on vaan hyvä. Kesti vaan pari päivää se ahdistus.
Tänään pitää taas siivota. Torstai on aina hyvä siivouspäivä sekä pyykipesupäivä. Saa silloin kaikki tehtyä niin loppuviikon voi ottaa rennosti. Eilenä oli taas hyvät salitreenit. Hiki tuli ja hyvä olo. Ensi viikolla sitten maanantaina uudestaan. Sekä keskiviikkona. Ne on aina hyvät päivät käydä salilla. Mulla on paino alkanut tippumaan kun olen liikkunut paljon mikä ei haittaa mua yhtään. Tavoite on koko ajan että pysyy normaalipainoisena. Nyt olen normaalipainoinen. Koitan liikkua ja syödä terveellisesti mikä myös vaikuttaa painoon. Pystyn viikolla tekemään niin etten sorru syömään herkkuja. Viikonloppuisin on mun herkuttelupäivä. Silloin sallin syödä ihan mitä vaan. Suklaata tai sipsiä. Aina kun olen sitten poikaystävän luona viikonloppuna niin silloin juon alkoholia. Nyt mä päätin että aijon pitää pitkän tauon alkoholin juomisesta. Siitä tulee alkuun hyvä fiilis kun juo mutta sitten sen jälkeen seuraavat päivät saattavat tuntua ahdistavilta. Olen huomannut tämän. Tajusin että siinäkin säästää rahaa kun ei osta alkoholia. En aijo koskaan lopettaa alkoholin juomista. Juon silloin kun tuntuu siltä. Aina kun juon niin en silloin ota iltalääkkeitä.
Jos otan iltalääkkeet alkoholin kanssa niin mulla lentää oksennus.
On tullut testattua. Voin sanoa että ei ollut kivaa. Aijon nyt keskittyä hyviin asioihin mitä mulla on elämässä. Mistä tulee iloinen ja hyvä fiilis.
Onneksi on oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan. En edes vielä mieti tulevaa viikonloppua koska on vasta torstai. Katson taas eilisen bb jakson kun vaan kerkiää. Pakko sanoa että niillä on hyvä viikkotehtävä.
Innolla olen seurannut ja saanut nauraa kun on katsonut. Pekka on hyvä siinä tehtävässä. Ihan paras. Saa nähdä kuka lähtee tällä viikolla talosta. Uskon että Jasmiina jää taloon. Joku miehistä lähtee varmasti.
Sen näkee sitten sunnuntaina. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota.
Nyt vaan koitan ajatella että tästä tulee hyvä päivä. Ei ole mitään hätää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.