IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on isänpäivä. :)Perjantai 12.11.2021 04:52

Viikonloppu alkaa mikä on todella mahtavaa koska pakko sanoa että tää viikko on ollut ihan perseestä. No ehkä ensi viikko menee paremmin.
Olen menossa viikonlopuksi vanhempien luokse koska on isänpäivä. Äiti lupasi leipoa kakun ja mä ajattelin kaupasta tuoda vähän pullaa sen kunniaksi. Maisemanvaihdos tekee nyt mulle todella hyvää. Aijon vaan rentoutua ja nauttia. Pääsee saunaan mikä on aivan ihanaa. Rakastan saunaa. Saunon aina poikaystävän luona myös. Ajattelin tänään käydä kaupassa ostamassa vähän herkkuja. Saa taas herkutella kun on viikonloppu. Ostan suklaata, sipsiä ja sauna juomaksi limua. Mä tosiaan päätin etten nyt vähään aikaan taas juo alkoholia ja se oli hyvä päätös.
En nyt tarvitse alkoholia elämääni. No varmaan sitten juon taas kun menen poikaystävän luokse tai sitten en. Fiiliksen mukaan taas katson.
Heräsin taas ennen herätyskelloa. Neljän jälkeen. No ei haittaa. Keitin äsken aamukahvit ja nyt olen ihan hereillä. Pitää kohta ottaa taas aamulääkkeet. Alan pakkailemaan kamoja hetken päästä ja koitan tehdä niin etten pakkaa koko mun vaatekaappia mukaan. Eli ei liikaa vaatteita.
Ulkoiluvaatteet pakkaan mukaan jos mennään äidin kanssa lenkille. Ihan varmasti lenkkeillään mikä tekee hyvää. Toivottavasti viikonloppuna on hyvä sää. Kiva olisi jos aurinko vaikka paistaa. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Pyykkiä pesen taas maanantaina. Ensi viikolla mun pitää mennä käymään apteekissa hakemassa leponex lääkettä. Yli viikon päästä mulla on taas verikokeet. Ai niin ja hammaslääkäri. Paikkaavat yhden mun hampaan taas mikä on vaan hyvä. Onneksi en pelkää hammaslääkäriä koska mulle on tehty ihan kaikki mun hampaille teini iästä asti. Innolla sitten odotan laskua mikä sieltä tulee varmaan joulukuussa. Nyt taas perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta. Tulee varmasti mukava viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.