IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kahvi on tarjouksessa lidlissä.Torstai 03.02.2022 07:01

Tänään taas siivotaan. Saa kämpän taas kuntoon ja pyykkiä pitää myös pestä. Eilenä aamulla mulle tuli todella huono olo. Jouduin ottamaan sen rauhoittavan. Alkoi kauheasti ahdistaa ja itkettää. Sitten kun otin sen lääkkeen niin loppupäivä meni sitten hyvin taas. Ei enää ahdistanut.
Uskon että tästä tulee paljon parempi päivä mitä eilenä. Toivon ettei tänään tule mitään huonoa oloa. Tänään pitää käydä lidlissä koska kahvi on tarjouksessa. Saa 2 kahvipakettia 6 eurolla. Aina kun tulee noita kahvitarjouksia niin käyn ostamassa. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ja mun pitää hakea huomenna sitä leponexia. On sitten sitä lääkettä taas.
Putous alkaa tänä viikonloppuna. Olen niin odottanut että se taas alkaa.
Kaverin kanssa aijotaan katsoa eka jakso. Siinä saa taas nauraa kun katsoo sitä. Hyvää viihdettä. Ai niin pitää katsoa se eilinen tempparit jakso. Sitten kun tulee hyvä hetki niin katson sen jakson. Haluan nähdä mitä viimeiselle parille sitten käy. Olen salkkareissa taas jäljessä yhden jakson. Katson tänään sen illalla kun on hyvin aikaa. Eilenä katsoin taas syke sarjaa. Kohta olen viidennellä kaudella. Tuo neljäs kausi on ollut hyvä. Siinä on tapahtunut vaikka mitä. Olen niin jäänyt siihen sarjaan ihan koukkuun. Katson nyt sitä aina kun tulee hyvä hetki. Nyt alan siivota ja kuunnella samalla jotain hyvää musiikkia. Pyykit vien hetken päästä.
Aamu alkanut hyvin ja olo on ok.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.