IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään apteekkiin ja kauppaan.Maanantai 07.02.2022 05:59

Heräsin tänään jo viiden jälkeen. Nyt olen ihan hereillä kun join äsken aamukahvit. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Sain aika hyvin levättyä taas viikonloppuna. Uskon että nyt alkaa taas hyvä kausi. Varaudun kyllä siihen jos se huono olo sitten taas iskee. Hetki ja päivä kerrallaan elän nyt tätä viikkoa. Olen menossa tänä aamuna käymään kaupassa ja apteekissa. Pitää hakea ne leponexit mitkä mun piti hakea viime viikolla mutta unohdin. Tänään maksan vuokran pois. Kelalta on tullut rahaa tänään. Maksan sen kun olen eka kirjoittanut blogin. Eilinen päivä meni lenkkeilessä ja katsoin monta jaksoa kotikatua.
Syke sarjaa katsoin pari jaksoa. Eilenä satoi kivasti taas lunta. Saa nähdä millainen sää on sitten tänään. Toivon että hyvä. Pyykkiä pitää pestä tänään. Alan pesemään kun pääsen kaupasta ja apteekista takaisin.
Sitä on taas kertynyt kiva määrä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Masennuslääkettä ei tarvitse hakea vielä. Sitä riittää vielä muutamaksi viikoksi. Karpalokapseleita mun pitää hommata kohta lisää alkaa loppua.
Olen menossa tänä viikonloppuna poikaystävän luokse. Ellei tule mitään. Toivon että mikään korona ei nyt iske. Viikon aikana voi tapahtua ihan mitä vaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan jakamaan lääkkeitä dosettiin.
Pitää muuten tehdä kauppalappu että mitä ostan kaupasta tänään. Teen senkin kohta. Olen jo suunnitellut mitä ruokia aijon tehdä pariksi päiväksi.
Makkarakeittoa ja mifukastiketta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.