IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä taas kuntosalilla. :)Tiistai 08.02.2022 06:38

Olin eilenä taas salilla. Hyvät treenit oli huomenna sitten taas uudestaan.
Tänään alkaa taas sählyryhmä kolmelta. Nyt on hyvä kun tämä koronatilanne on alkanut helpottaa niin pääsee taas salille. Tulee muutakin liikuntaa kun vaan lenkkeilyä. Eilenä oli vähän väsynyt fiilis ja on edelleen.
Hetki ja päivä kerrallaan taas menen tätä viikkoa. Mä jotenkin arvasin että se väsymys taas tulee. Kävin eilenä kaupassa ja tein sen makkarakeiton. Tänään syön pakkasesta lounaan ja päivälliseksi teen mifukastiketta.
Siinä on hyvät ruoat tälle päivälle. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä kun kävin apteekissa hakemassa leponexia. Mulla on verikokeet taas 14 päivä. Ystävänpäivänä. Pitää mennä piikille taas että saa haettua leponexit.
Nyt kun ystävänpäivä alkaa lähestyä niin kaikille kavereille pitää ostaa suklaata. Niin ollaan tehty joka vuosi. Muistaa silloin kaikkia rakkaita kavereita. Mulla on aivan ihania kavereita mun elämässä. Ollaan tunnettu jo monta vuotta. Ystävyys jatkuu onneksi edelleen. Ne aina kuuntelee mun huolet ja murheet. Sekä mä kuuntelen niiden. Aamulla oli vähän semmoinen olo etten olisi jaksanut nousta ylös. No mä pääsin. Onneksi join aamukahvit äsken niin sekin herätti. Tänään koitan saada nuo pyykit pestyä. Eilenä oli vauhdikas päivä niin en kerennyt pestä. Maksoin eilenä vuokran pois. Loput laskut maksan sitten myöhemmin. Odotan jo että se suuhygienisti lasku tulee. Saisi jo sen maksettua. Nyt otan aamulääkkeet ja jatkan keittiön siivoilua. Roskat pitää myös viedä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.