IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Käytiin kärkkäisellä. :)Maanantai 14.02.2022 05:39

Oli mukava viikonloppu. Käytiin lauantaina kärkkäisellä poikaystävän kanssa. Mä löysin sieltä uuden vesipullon. Oltiin siellä koruosastolla niin poikaystävä osti mulle hienot mustan väriset korvikset. Tulin siitä iloiseksi.
Oli ihan kiva käydä taas kärkkäisellä. Sai lauantai päivän hyvin kulumaan.
Saunottiin launatai iltana oli hyvät löylyt. Harvoin pääsee saunaan niin nautin siitä ihan täysillä. Saunajuomana mulla oli siideriä. Tuli juotua muutama siideri lauantaina. Uusi viikko taas alkaa ja tänään mulla ei ole tulossa tylsää päivää. Mulla on verikokeet tuossa vähän ennen puolta yhtä sen jälkeen mun pitää käydä kaupassa. Ai niin koitan tänä aamuna saada pestyä pyykit. Salitreenit on taas illalla. Teen tänään kunnon treenit.
Soitin viikonloppuna parhaalle kaverille. Hyvin sillä onneksi menee. Näemme huomenna taas sählypeleissä saa nähdä millaiset joukkueet ja pelit on sitten. Kohta alan jakamaan lääkkeitä dosettiin. Ei tarvitse nyt hakea mitään lääkettä. Kaikkia on. Kun käyn tänään verikokeissa niin saa taas haettua leponexia. Mun pitää kohta ostaa myös lisää karpalokapseleita. Ne alkaa loppua. Olo on tällä hetkellä ihan ok. Aamu alkanut ihan hyvin heräsin tuossa viideltä. Ei onneksi nyt ahdista tai masenna. Mikä on vaan hyvä merkki. Onneksi tänään saa raitista ilmaa kun kävelen sinne verikokeisiin ja kauppaan. Siinä tulee samalla hyvin askelia kun kävelee. Hyötyliikuntaa tekee vaan hyvää viikonlopun jälkeen.
En ole vielä suunnitellut että mitä syön. Suunnitelen kohta ne ruoat ja teen sen kauppalapun. Nyt otan aamulääkkeet ja alan jakamaan lääkkeitä dosettiin. Pyykit vien hetken päästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.