IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tein neljä maalia peleissä. :)Keskiviikko 16.02.2022 06:19

Oli taas hyvät sählypelit eilenä. Mä ja paras kaveri päästiin samaan joukkueeseen. Sain tehtyä neljä maalia sekä meidän joukkue voitti.
Ensi viikolla sitten taas peleihin. Eilenä oli todella väsynyt fiilis mutta ei onneksi ahdistanut. Nukuin eilenä päikkärit mikä teki ihan hyvää.
Sai taas vähän levättyä niin jaksoi pelata. Tuli eilenä hyvää kanapastavuokaa. Tänään teen lohikastiketta riisin kanssa. En ole kalaa syönyt pitkään aikaan nyt ajattelin tehdä. Olen menossa aamulenkille ja ajattelin pestä lakanat Jos pesukone on vaan vapaa. Salitreenit on taas illalla ja innolla olen menossa sinne. Olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä.
Ei ole enää niin väsynyt olo kuin eilenä aamulla. Varmaan oli viikonloppu väsymystä. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Mun pitää kohta ostaa lisää karpalokapseleita. Alkaa kohta loppumaan. No onneksi apteekki on lähellä niin haen ne sieltä. Kohta pitää varmaan myös hakea lisää masennuslääkettä. Pitää tarkistaa paljon mulla on niitä jäljellä. Seuraavat verikokeet on taas 14 maaliskuuta. Sain sen ajan alkuviikosta.
Silloin kevät on jo varmasti pitkällä. Toivon että se aurinko alkaisi paistaa jo joka päivä. Lumet saisi sulaa pois. Nyt vaihdan lakanat sänkyyn ja otan aamulääkkeet. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna. Kiitos kulta katriina kahvi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.