IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mindfulness harjoitukset auttaa mua.Tiistai 01.03.2022 05:13

Heräsin jo neljän jälkeen enkä saanut enää unta. Olen nyt sitten hereillä.
Join äsken aamukahvin ja kohta otan aamulääkkeet. Tarkistin mun lääkkeet niin leponexia pitää hakea tällä viikolla. Menen vasta loppuviikosta käymään apteekissa. Niillä lääkkeillä ei ole vielä mikään kiire. On ollut vähän stressiä alkuviikosta mutta ei ole silleen ahdistanut pahasti. Mua auttaa myös ahdistukseen mindfulness harjoitukset. Teen niitä joka päivä kun tulee hiljainen ja hyvä hetki. Toimii ainakin mulla. Mä kävin muutama vuosi sitten semmoisen mindfulness kurssin. Hyvä että kävin sen koska se on auttanut mua paljon nämä viime vuodet.
Sekä toimii edelleen. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, katson taas varmaan kotikatu ja syke sarjoja eteenpäin, näen kaveria illalla sekä teen toisen lenkin. Mä nyt tosiaan päätin että lopetan suklaan syömisen toistaiseksi sekä karkin. Katsoin netistä miten voi hallita tuota makean himoa. Sieltä löytyi kyllä hyviä vinkkejä. Kokeilen niitä nyt sitten seuraavaksi. Teen silleen myös että aina kun menen kauppaan niin ohitan kaikki karkkihyllyt, Koitan liikkua nyt paljon, syödä terveellisesti..
Katsoo jos nuo vaikka toimii. Onneksi tälle viikolle on luvattu että aurinko paistaa. Piristää mun mieltä aika paljon. Kuukausi taas vaihtui. Nopeasti menee tää aika. Kohta tulee taas rahaa niin pääsee maksamaan laskuja ja saa niistä vähän säästöön. Raha asiat ovat hyvin. Sain pestyä eilenä pyykit. Pesukone oli vapaa. Aloin heti aamusta pesemään. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja luen uutiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.