IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saatiin desucon liput! :)Perjantai 04.03.2022 05:58

Perjantai vihdoinkin. On ollut todella rankka viikko mutta nyt alkaa varmasti helpottaa. Eilenä mulla oli itkupotkuraivari päivä. Itkin taas kaiken paskan pihalle mitä oli kertynyt. Nyt on paljon kevyempi olo. Mä odotin että tuo itkupotkuraivari tulisi. Itkeminen helpottaa aina mun oloa.
En onneksi joutunut ottamaan rauhoittavaa siinä tilanteessa.
Tänään olen menossa apteekkiin ja kauppaan. Pitää hakea ne leponexit niin on sitten sitä lääkettä taas. Kohta pitää varmaan myös hakea masennuslääkettä. Hyviä uutisia. Kaveri sai eilenä hommattua desucon liput. Jee! Toivottavasti päästään kesällä sitten desuconiin. Odotan innolla. Ei olla päästy desuconiin yli kahteen vuoteen koronan takia. Nyt on taas jotain mitä odottaa. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin sieltä lisää teetä koska se oli alkanut loppumaan. Näin siellä kivat farkkulegginsit mitkä haluaisin kovasti ostaa. Ehkä ostan ne mietin vielä ei olleet kamalan kalliit. Nyt alkaa jo olla kevät ja sitä olen odottanut. Eilenäkin ulkoilin melkein tunnin kun oli niin hyvä sää. Aurinko paistoi ja lämmitti. Piristi todella paljon mun mieltä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Se on parasta kun ei ole mikään kiire. Tänään on tullut taas rahaa ja ensi viikolla tulee lisää kelalta. Raha asiat ovat ok. Sitä ei tarvitse murehtia.
Maksan vuokran sitten ensi viikolla. Nyt viikonloppu fiilis päälle ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Nautin tästä päivästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.