IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nopeasti tää viikko meni. Nyt on taas perjantai. Olen nyt viikonlopun täällä koska olen kipeä. Toivon että viikon päästä pääsee taas poikaystävän luokse. On ollut kova ikävä sitä. Onneksi voi soittaa aina toiselle niin se vähän lievittää ikävää. Mä olisin eilenä voinut nukkua kellon ympäri. Olin todella väsynyt eilenä ja se ihan johtui niistä antibiooteista. Vielä syön niitä pari päivää. Kävin eilenä apteekissa hakemassa ne masennuslääkkeet. Nyt on taas kolmeksi kuukaudeksi masennuslääkettä. Ei ihan heti tarvitse sitten sitä hakea. Verikokeet mulla on ensi viikon maanantaina taas. Onneksi mulla ei ole neulakammoa. Pystyn hyvin aina menemään niihin verikokeisiin. Mä olen käynyt verikokeissa joka kuukausi 17 vuotiaasta asti kun aloin silloin syömään leponexia. On ollut hyvä lääke nämä vuodet ja syön sitä loppuun saakka.
Auttaa paljon tähän sairauteen. Tänään taas ulkoilua ja viikonloppuna myös. Ensi viikolla pääsen varmasti jo kuntosalille treenaamaan.
Olo on hyvä tällä hetkellä mutta väsyttää vieläkin. En meinannut jaksaa nousta sängystä ylös kun kello soi. Nousin ylös siinä kuuden jälkeen ja aloin keittämään aamukahvia. Tänään taas jatkuu kotikatu sarjan katsominen. Nukun ehkä päikkärit myös. Katsoo miten tämä päivä menee.
Uskon että tulee ihan mukava päivä. Ei ole mihinkään kiire. Pitää viikonloppuna käydä lidlissä ja tokmannilla. Vessapaperia pitää ostaa lisää ainakin. Alkaa kohta olla loppu. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle. Onneksi mulla on coca colaa niin voin juoda sitä nyt viikonloppuna. Sitten kun menen taas poikaystävän luokse niin aijon ostaa viinipullon alkosta. Juodaan sitten yhdessä poikaystävän kanssa. Päästään vähän rentoutumaan.
Unohdetaan silloin huolet ja murheet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.