IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alan olla terve! :)Lauantai 09.04.2022 06:30

Poikaystävä oli eilenä ihana niin se toi mulle herkkukassin mun oven taakse. Siinä oli appelsiinilimua ja 500g riisisuklaata. Harmi kun ei pystytty juttelemaan siinä samalla kun se toi sen kassin. Olo alkaa jo olla terve. Mä selvisin tästä koronasta. Se tuntui ihan tavalliselta flunssalta.
Kuumetta oli vaan onneksi parina päivänä. Mun makuaisti hävisi hetkeksi kun olin kipeä. Nyt sen on alkanut palatua. Muuten olo on ollut silleen hyvä että ei ole yhtään ahdistanut kun olen ollut sairaana. Ollut enemmän todella väsynyt olo. Tänään tai huomenna koitan lähteä ulkoilemaan.
Olen nyt ollut kohta kuusi päivää sisällä. Onneksi tää aika on mennyt nopeasti. Olen soitellut poikaystävälle, äidille ja mun kavereille niin on ollut jotain juttuseuraa. Nyt kun en ole saanut nähdä ketään. Olen taas katsonut kotikatu sarjaa ja sykettä. Tänään jatkuu katsominen. En ole vielä katsonut rantabaari jaksoja. Koitan katsoa ne tänään. Putouksen viimeinen jakso tulee tänään mutta katson sen vasta huomenna koska en jaksa tänään valvoa. Salkkareissa olen ihan mukana. Katsonut kaikki jaksot mitä siitä on tullut. Siinä on nyt alkanut taas tapahtua. Vanhoja hahmoja on tullut siihen takaisin. Eva ja Linda. Tykkään niistä molemmista hahmoista. Lepoa taas tämä viikonloppu niin katsoo jos vaikka pääsiäisenä pääsisi poikaystävän luokse. Riippuu millainen olo vaan on. Se voi olla hyvä tai huono. Hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä elämää. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kohta syömään aamupalaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.