IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Makuaisti tullut takaisin. :)Sunnuntai 10.04.2022 06:56

Joudun olla vielä 5 päivää karanteenissa. Pakko sanoa että onneksi tää aika on mennyt nopeasti. Nopeasti nuo viimeiset päivät menee. Olin eilenä ulkona ja se teki todella hyvää. Nyt aijon tehdä aamulenkin tänään ja toisen lenkin iltapäivällä. Lihakset saavat liikettä nyt kun olen vaan maanut viimeisen viikon sohvalla. Pääsee kunnolla liikkeelle.
En pääse salille vielä treenaamaan mutta ei se haittaa. Mua edes piristää se että pääsee ulkoilemaan. Tänään mä koitan saada siivottua kämpän. Nyt kun olen ollut kipeä niin en ole jaksanut siivota. Täällä on aika sotkuista. No mulla on hyvin koko päivä aikaa siivota. Muuten olo on ollut silleen hyvä että ei ole ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja.
Onneksi noita olotiloja ei ollut kun olin kipeä. Mua onneksi vaan väsytti koko ajan ja nukuin paljon. Aamukahvi maistuu todella hyvältä. Mun makuaisti on palautunut. Pelästyin ensin kun se katosi. Tuntui oudolta kun ei maistanut kunnolla mitään. Olen syönyt paljon riisisuklaata mitä poikaystävä toi mulle. Tänään jatkuu niiden syöminen. En välitä kaloreista. Kohta otan aamulääkkeet ja maksan vuokran pois. Sitten tarkistan paljon tilille jää vielä rahaa. Pitää jo alkaa säästämään desucon reissua varten. Saan rahat varmasti kasaan. Syön puuroa aamupalaksi niin jaksaa ulkoilla. Puuro on ollut mun aamupala nyt joka aamu.
Tekee vaan hyvää kun syö sitä. Suosittelen. Ei ole edes paljoa kaloreita.
Paino pysyy aika hyvänä kun syö puuroa. Onneksi taas maistuu ruoka. Kun sairastuin niin en pystynyt kunnolla syömään kun kurkku oli niin kipeä. Eikä muutenkaan maistunut. Piti vaan pakosti syödä jotain.
Yllätyin että Kaisla Sose voitti putouksen. Ei haittaa yhtään koska tykkäsin siitäkin hahmosta paljon. Hyvä että voitti. Positiivinen yllätys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.