IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoinkin pyykinpesua!Keskiviikko 13.04.2022 05:25

Tätä päivää olen odottanut. Pääsen pesemään vihdoinkin pyykkiä! Enää tämä päivä karanteenia jäljellä niin huomenna pääsee taas ihmisten ilmoille. Huomenna mulla onkin paljon tekemistä ei ole tulossa tylsää päivää. Aijon siivota aamulla, verikokeet on päivällä, pitää käydä kaupassa...huomenna aijon ajella pyörällä kaikkialle. Ihanaa päästä ajamaan pyörällä pitkästä aikaan. Aijon levätä vielä tämän viikonlopun että saan itseni taas kuntoon. Näemme poikaystävän kanssa sitten ensi viikolla. Nyt kun pääsee huomenna taas kauppaan niin ajattelin ostaa herkkuja. Sipsiä ja jäätelöä. Tuntuu alkuun varmasti oudolta mennä kauppaan pitkästä aikaan ja nähdä muita ihmisiä. Olen silti innoissani!
Mä selvisin tästä koronasta. Siinä meni vaan vähän yli pari vuotta että sain tuon taudin. Nyt uskon että en tule kipeäksi varmaan taas vähään aikaan toivon niin. En ole moneen vuoteen ollut noin kipeä.
Nyt voi taas elää normaalia arkea ja nähdä muita ihmisiä. Sitä olen kaivannut nämä pari viikkoa. Eilenä katsoin taas sykettä loppuillan ja salkkarit. Katsoin myös yhden jakson kotikatua. Hyvin saa ajan kulumaan kun katsoo noita kaikkia sarjoja. Tänään lenkille olisi tarkoitus mennä.
Kävin eilenä tekemässä vaan pienen lenkin kun tuntui olo vielä aika väsyneeltä. Tänään koitan tehdä pidemmän. Kävelen rauhallisesti niin jaksan sen lenkin. Pääasia että käyn ulkona tänään. Nyt otan aamulääkkeet ja tarkistan paljon mulla on sitä pyykkiä. Varmaan pari koneellista joudun pesemään. Se ei haittaa yhtään kunhan saa puhtaita vaatteita. Mulla on koko päivä aikaa pestä kaikki. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Tää aamu on alkanut ihan kivasti. On jotenkin iloinen ja positiivinen olo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.