IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään verikokeisiin että saa taas hakea leponex lääkettä. Puoli yhdeltä on aika. En ole vielä päättänyt menenkö kävellen vai pyörällä sinne riippuu ihan millainen sää on. Mitä mä katsoin niin vissiin sataa räntää silloin kun lähden. Siivosin jo eilenä koska oli hyvin aikaa. Sain pestyä myös pyykit. Tänään pääsen vihdoinkin kauppaan. Tuntuu varmasti oudolta mennä mutta olen innoissani. karanteeni on päättynyt. Onneksi nämä pari viikkoa meni onneksi nopeasti voi taas elää normaalia elämää.
Mulle tuli eilenä illalla huono olo. Alkoi ahdistaa ja itkin. Varmaan se huono olo tuli siitä koska olen ollut pari viikkoa itseni kanssa enkä ole nähnyt kauheasti muita ihmisiä. Itkeminen helpotti onneksi mun oloa eikä joutunut ottamaan onneksi rauhoittavaa lääkettä. Kun otti vielä iltalääkkeet niin nekin rauhoitti mun oloa ja sain hyvin nukuttua.
Tosiaan lepään vielä tämän viikonlopun ja katsoo jos pääsee poikaystävän luokse ensi viikolla. Olo on vielä vähän räkäinen. Koitan nyt saada itseni kuntoon. Nukuin eilenä pitkät päikkärit ja kävin lenkillä. Aurinko lämmitti kivasti piti ottaa aurinkolasit käyttöön. Tein noin puolen tunnin lenkin.
Mietin ostanko kaupasta jotain hyvää. Suklaata ja sipsiä tekee mieli niitä voisi ostaa. Aijon herkutella ja juhlia sitä että saa taas elää. Syön taas enkä mieti kaloreita. Kulutan sitten kaikki kalorit pois ensi viikolla lenkkeilemällä ja jos pääsee salille. Paino on hyvä tällä hetkellä.
Olen siitä erittäin tyytyväinen. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Aamu alkanut mukavasti onneksi aamukahvi herätti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.