IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Selvisin verikokeista ja kaupasta.Perjantai 15.04.2022 05:46

Menin pyörällä eilenä verikokeisiin ja kauppaan. Verikoe ajat oli puolituntia myöhässä mutta pääsin. Vettä ei satanut yhtään kun lähdin mutta sitten alkoi satamaan kun olin menossa kauppaan. Ostin kaupasta teetä, sipsiä ja jäätelöä. Eilenä söin jäätelöä niin tänään herkuttelen sipsillä.
Eilenä oli illalla vähän masentunut olo mutta uskon että tänään ei varmasti pahasti masenna. En eilenä illalla meinannut saada oikeen unta kun kaikki asiat jotenkin pyöri mielessä. Nukahdin lopulta. Tänään teen kunnon lenkin iltapäivällä nyt kun on voimia taas liikkua. Pitäisi olla hyvä sää tänään. En enää eilenä jaksanut lähteä lenkille verikoe reissun jälkeen lepäsin loppupäivän. Sain eilenä katsottua syke sarjan seitsemännen kauden loppuun. Nyt innolla alan katsomaan uutta kautta. Mä olen jäänyt siihen sarjaan ihan koukkuun. Olen nyt aina katsonut sitä kaikki nämä illat. Olen myös katsonut salkkareita sekin on hyvä taas tapahtuu paljon siinäkin sarjassa. Ajattelin varmaan tässä viikonloppuna käydä pitkästä aikaan taas tokmannilla. Onneksi asun sen vieressä niin ei ole pitkä matka. Katsoo jos löytää sieltä vaikka jotain kivaa. Tekisi niin mieli shoppailla mutta mun pitää ihan oikeasti alkaa säästämään desucon reissuun. Jos löydän vaikka jotain halvalla tokmannilta niin sitten ostan.
Aamu alkanut mukavasti. Uskon että tästä tulee ihan ok päivä. Kohta otan aamulääkkeet. Se on hyvä että masennuslääke menee aamuisin. Lievittää hyvin ahdistusta niin aamulla ei ole koskaan huono olo. Pakko sanoa että se on paras masennuslääke mitä olen koskaan syönyt.
On ollut sopiva määrä joka aamu niin sitä ei ole joutunut yhtään nostamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.