IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli ihan kiva päivä. kävin aamulenkillä, tein toisen lenkin vielä iltapäivällä ja kävin tokmannilla. Kannatti mennä tokmannille koska siellä oli David urheiluvaatteet alennuksessa. Ostin mustan David hupparin mikä maksoi vaan 23 euroa. Oikea hinta olisi ollut 30 euroa. Hyvä löytö siinä on jopa taskut. Nyt kun sen ostin niin en nyt shoppaile vähään aikaan.
Välillä on kiva shoppailla jos löytää jotain kivaa minkä haluaa ostaa sekä piristää. Huomenna alkaa uusi viikko. Nopeasti tää viikko on mennyt taas.
Varmasti jaksan hyvin ensi viikon koska olen saanut aika hyvin levättyä.
Huomenna pesen pyykkiä aamusta. Pitää pestä nuo mun pyyhkeet välillä ja loput vaatteet siinä samalla. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ja nautin siitä. Ei ole onneksi nyt ahdistanut viime päivinä. On ollut aika iloinen fiilis ja positiivinen. Eli olen taas oma itseni. Ensi viikolla kaikki lääkkeet riittävät niin ei tarvitse mennä apteekkiin. Seuraava lääke mitä pitää hakea on leponex. Masennuslääkettä on paljon vielä jäljellä niin sitä haen seuraavan kerran vasta kesällä. Medipam rauhoittavaa mulla on kokonainen paketti niin se ei ole ihan heti loppumassa. Mä en edes enää muista koska olen syönyt viimeksi rauhoittavia? No se on vaan hyvä että selviän aika hyvin ilman niitä. Otan sen lääkkeen vasta sitten kun mikään muu keino ei auta ahdistukseen tai sitten jos on todella pahat harhat.
Mulla auttaa heti 5mg medipam lääke jo alle viidessä minuutissa kun sen ottaa. Hyvä lääke mikä auttaa heti. Pakko sanoa että mulla on hyvä lääkitys mikä auttaa todella paljon. Pystyy jotenkin elää tätä elämää.
Hetki ja päivä kerrallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.