IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vappu lähestyy.Torstai 21.04.2022 05:54

Oli hyvät salitreenit eilenä. Hyvin jaksoin eikä tuntunut onneksi pahalta.
Aloitin alkuun pienillä painoilla ja sitten lisäsin niitä pikkuhiljaa. Kyllä se siitä taas lähtee. Ensi viikolla olen menossa taas salille maanantaina.
Eilenä illalla alkoi ahdistaa kun tulin salilta. Kun otin iltalääkkeet niin ne heti rauhoitti mun oloa eikä onneksi joutunut ottamaan rauhoittavaa.
Kun menin ajoissa nukkumaan niin nukahdin onneksi heti. Nyt olo tuntuu onneksi ihan hyvältä kun heräsin. Kohta otan aamulääkkeet ja alan siivota. Pyykkiä pesen myös tänään. Hyvin on koko aamu tehdä kaikki.
Olen menossa poikaystävän luokse tänä viikonloppuna. Ei olla kunnolla nyt nähty taas pitkään aikaan. Olen odottanut kovasti että näemme.
Poikaystäväkin on odottanut myös. Onneksi on voinut soitella toiselle niin se vähän lievittää ikävää. Viikon päästä on vappu. Nopeasti nämä viikot menee. Vietän sitten vappua yhden mun kaverin kanssa koska se on maisemissa. Ei tarvitse viettää sitä yksin. Syön paljon munkkeja ja juon simaa. Päätin että juon tänä viikonloppuna alkoholia ja vappuna en juo ollenkaan. Sima riittää hyvin mulle.
En ole nyt katsonut salkkareita olen pari jaksoa jäljessä. No jos viikonloppuna saisi katsottua sitten kaikki jaksot putkeen ennen ensi viikon jaksoja. Huomenna tulee uudet rantabaari jaksot mtv palveluun.
Katson ne sitten kun kerkiää. Nyt alan imuroimaan ja aijon siivota kunnolla. Kuuntelen samalla hyvää musiikkia. Pyykit vien hetken päästä. Uskon että tästä tulee mukava päivä. Innolla odotan jo huomista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.