IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella mukava viikonloppu. Kivaa oli viettää taas aikaa poikaystävän kanssa. Nukuin aika paljon myös viikonloppuna niin olen samalla saanut hyvin levättyä. Saunottiin lauantai iltana oli hyvät löylyt. Oli kivaa saunoa pitkästä aikaan. Join viikonloppuna vaan siideriä en juonut tällä kertaa viiniä. Nyt päätin etten aijo juoda taas vähään aikaan pidän taukoa.
Siinäkin säästää kivasti rahaa kun en juo. Vappuna en aijo juoda muuta kun simaa ja limsaa. Ei tule krapulaa kun juo noita. Vietän vappua yhden mun kaverin kanssa koska se on maisemissa silloin. Pääsee sen kanssa viettämään aikaa. Uusi viikko alkaa ja heräsin jo tuossa neljän jälkeen aamukahvit join äsken. Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Pitää käydä kaupassa, pestä pyykkiä salitreenit illalla..päätin että kesällä en käy kuntosalilla vaan aijon alkaa kuntoilla liikuntapuistossa. Se ei maksa mitään kun siellä käy. Menen sitten aina kuntoilemaan sinne kun on hyvä sää. Kun syksy alkaa niin sitten alan taas käymään salilla. Kesällä myös aijon lenkkeillä paljon niin kunto ja paino pysyy hyvänä. Ai niin ja kesällä alan pelaamaan kerran viikossa jalkapalloa kun sähly loppuu. Meitä on sama porukka pelaamassa. Tykkää pelata jalkapalloa se on mun mielestä kivaa.
Saa juosta pallon perässä ja yrittää tehdä maaleja. Kohta jaan viikonlääkkeet taas dosettiin ja ei tarvitse hakea vielä mitään lääkettä.
Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Toivon että tästä tulee mukava viikko ja vappua odotellen. Parin viikon päästä olisi tarkoitus mennä vanhempien luokse kun on äitienpäivä. Pitää keksiä joku kiva lahja äidille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.