IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei ahdista tai masenna.Tiistai 26.04.2022 06:05

Eilinen päivä meni hyvin. Kävin kaupassa ja tein chili con carnea ruoaksi. Menin kävellen kauppaan niin siitä tuli kivasti askelia ja lenkki siinä samalla. Oli hyvät salitreenit eilenä illalla. Käyn vielä muutaman kerran salilla niin sitten kesällä alan käymään siellä liikuntapuistossa. Tänään on sählypelit iltapäivällä. Hyvällä fiiliksellä olen menossa pelaamaan. Kiva nähdä taas kaikki kaverit ja tutut pelaamassa. Tulee varmasti hyvät pelit.
Aijon olla hyökkääjä ja puolustaja. Saa nähdä monta maalia teen tänään tai sitten en yhtään. Olo on tällä hetkellä ihan hyvä. Ei ole onneksi ahdistanut tai ollut mitään masennusta vielä. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä elämää. Hetki ja päivä kerrallaan. Nyt tällä hetkellä nautin tästä hyvästä olosta. Kohta otan aamulääkkeet ja huomasin että leponexia pitää hakea taas ensi viikolla.
Seuraavat verikokeet mulla on sitten taas 9 päivä toukokuuta. Puoli yhdeltä aika. Joudun kerran kuussa käymään verikokeissa leponex lääkkeen takia. Onneksi olen tottunut en pelkää neuloja. Masennuslääkettä haen sitten seuraavan kerran lisää kesällä. Pakko sanoa että nää kuukaudet on menneet nopeasti kohta on kesä. Kesällä aijon taas shoppailla kivoja kesävaatteita. Olisi kiva mennä pitkästä aikaan kärkkäiselle shoppailemaan. Poikaystävän kanssa voitaisiin käydä. Me käydään siellä aina välillä katselemassa ja shoppaillaan. Haluan tänä kesänä ostaa uusia mekkoja mitkä näyttää hyvältä päällä. Mulla on tällä hetkellä muutama mekko mitkä on hyvässä kunnossa niin niitäkin pystyy käyttämään vielä. Pyykkiä pitäisi pestä tänään. Alan tässä aamusta pesemään niin saa hoidettua. Eilenä en jaksanut pestä.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aamu alkanut ihan hyvin jaksoin nousta sängystä ylös.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.