IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alkaa olla vappufiilis. :)Perjantai 29.04.2022 05:50

Perjantai ja viikonloppu alkaa. Onneksi viikko on mennyt ihan hyvin.
Ei ole yhtään ollut mitään huonoa oloa tai ahdistusta. Nyt on hyvä fiilis päällä kun vappu lähestyy. Tänään käyn kaupoilla ostamassa simaa ja sipsiä. En eilenä jaksanut mennä kauppaan. Sain eilenä kämpän siivottua ja pestyä pyykit. Hyvin oli koko eilinen aamu tehdä nuo kaikki. Katsoin taas loppuillan syke sarjaa. Olen alkanut aina katsomaan sitä ennen kun menen nukkumaan.
Todella hyvä sarja olen jäänyt siihen koukkuun. Salkkareissa olen ihan mukana. Katsonut kaikki tämän viikon jaksot. Tänään on taas tullut mtv palveluun uudet rantabaari jaksot. Katson ne sitten kun tulee hyvä hetki.
Tykkään siitä sarjasta. Olen katsonut kaikki kaudet mitä siitä on tullut.
Olen myös katsonut kotikatu sarjaa eteenpäin. Olen kohta viidennellä kaudella siinä. Aamu alkanut ihan hyvin. Heräsin vasta viideltä. En heti jaksanut nousta ylös kun kello soi. Kun heräsin niin aloin keittämään aamukahvia. Juon kahvin aina mustana. Tykkään mustasta kahvista.
Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Uskon että tästä tulee mukava päivä. Vappuna vietän sitten aikaa yhden mun kaverin kanssa. Meillä on varmasti hauska vappu. En juo alkoholia yhtään mulle riittää ihan hyvin sima. Ei sitten tule huonoa oloa tai krapulaa. Mielummin hyvä olo kun huono olo. Saa nyt nähdä millainen sää on nyt vappuna. Toivon että hyvä. Eilenä illalla satoi räntää. Onneksi mä kerkesin eilenä päivällä käydä lenkillä kun aurinko vielä paistoi. Oli hyvä lenkki minkä tein.
Ajattelin tänään myös lenkkeillä. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja vappufiilis päälle. Mulla on vaatekriisi mitä puen päälle mutta se kyllä selviää. Menen kohta kaivamaan vaatekaappia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.