IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vapun viettoon. :)Lauantai 30.04.2022 05:34

Eilenä oli ihan mukava päivä. Kävin vaan tokmannilla koska sieltä sai myös sipsiä ja dippiä. En mennyt kauppaan. Kun tulin tokmannilta niin nukuin pitkät päikkärit. Nukuin ainakin kolme tuntia eli koko iltapäivän.
Päikkäreiden jälkeen menin kaverin luokse kylään. Tänään nähdään uudestaan kaverin kanssa. Vietetään vappua. Tiedän jo mitä puen päälle.
Laitan tuon mun pokemonhupparin ja mustat legginsit. Mulla oli nuo samat vaatteet jo eilenä päällä. En ostanut simaa koska oli ihan älyttömän kallista. Ostin vaan limua. Limu on myös ihan hyvä vappujuoma.
Fiilis on hyvä tällä hetkellä eli olen todella iloinen! Hyvä että nyt vappuna mulla on onneksi hyvä olo ei ahdista yhtään. Vielä kun otan aamulääkkeet niin nekin lievittää ahdistusta aika hyvin. Tästä tulee hyvä päivä. Unohdan nyt kaikki huolet ja murheet aijon vaan nauttia. Kohta alan kuunnella hyvää musiikkia niin tulee vappufiilis. En ole vielä katsonut uusia rantabaari jaksoja. No katson ne viimeistään huomenna niin silloin on hyvin aikaa. Tänään ajattelin loppuillan katsoa taas syke sarjaa. Olen niin jäänyt siihen koukkuun. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Kyseli miten mulla menee. Sillä menee onneksi ihan hyvin juteltiin niitä näitä. Soitellaan useasti viikolla. Paras kaveri onneksi asuu ihan tässä lähellä.
Pitää katsoa jos menisi joskus sen luokse kylään. Juodaan aina teetä ja jutellaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Siivoan samalla keittiön. On sitten siistiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.