IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen tänään lähdössä poikaystävän luokse juhannuksen viettoon. Olen melkein pakannut kaikki kamat. Illalla olen vasta lähdössä koska poikaystävällä on vielä työpäivä tänään ja sitten sillä alkaa pitkät vapaat.
Ihanaa taas nähdä koska mulla on ollut ikävä sitä. Ollaan jo suuniteltu että mitä tehdään juhannuksena. Valvotaan, saunotaan, juodaan, syödään hyvää grilliruokaa, katsellaan netflixistä sarjoja ja leffoja..siinä se juhannus menee mukavasti eli otetaan ihan rennosti. Helteet on tulossa viikonloppuna niin pitää vaan juoda paljon nestettä ja kun haluaa olla ulkona niin pitää laittaa sitä aurinkorasvaa minkä mä käyn nyt ostamassa tänään. Alan kohta maksamaan laskuja pois. Sitten näkee paljon tilille jää vielä rahaa. Varmasti ihan kivasti niin pystyy ostamaan ruoat ja juomat.
Mä heräsin jo neljän jälkeen ennen herätyskelloa. En saanut enää unta niin päätin nousta ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Nyt olen ihan hereillä ja innoissani. Ei ahdista yhtään mulla on vaan ollut kireä olo ja pää kipeä tällä viikolla. Mulla on vaatekriisi mitä puen päälle tänään. Ajattelin ehkä laittaa sen uuden t-paidan minkä ostin desuconista ja aijon ottaa käyttöön tuon mun uuden laukun. Sitten niiden kanssa jotkut legginsit. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä odotan että poikaystävä tulee hakemaan illalla. Pitää jotenkin aika saada tänään kulumaan eli katson varmaan netfixiä. Salkkareiden vikassa jaksossa taas tapahtui. Camilla heräsi koomasta, Noel vissiin kuoli..Innolla odotan uusia jaksoja mitkä alkaa elokuussa.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan maksamaan laskuja pois. Voisi kuunnella kohta hyvää musiikkia. Juhannus fiilis päälle. Aijon vaan nauttia koko viikonlopun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.