IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli paljon parempi päivä kun taas torstaina. Mä Sain eilenä aika hyvin levättyä nukuin pitkät päikkärit tuossa päivällä. Sitten kun olin herännyt niin lähdin lenkille. Eilenä ei onneksi ahdistanut yhtään ja se oli vaan hyvä juttu. Elän taas hetki ja päivä kerrallaan tätä elämää koska ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Heräsin jo puoli viideltä taas tänään. Mä tykkään näistä aamuista kun voi herätä rauhassa, keittää aamukahvia ja kirjoittaa blogi. Noilla mun aamut lähtee hyvin käyntiin. Pakko sanoa että olen ihan pirteä heti aamusta kun herään. Sitten kun saa vielä kofeiinia aamusta niin sitten olen ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään.
Huomaa kyllä että nyt on paljon viileämpää. Mua ei haittaa yhtään mä kyllästyin noihin helteisiin. Vissiin loppukesästä helteet tulee takaisin luin uutisista. Tänään aijon lenkkeillä eli aamulenkki ja toinen lenkki myöhemmin päivällä ellei sada vettä. Käyn nyt lenkillä pari kertaa päivässä niin siinä tulee yhteensä tunti käveltyä. Paino on pystynyt todella hyvänä kun olen lenkkeillyt sekä olen jättänyt kaiken sokerin pois. Viikonloppuisin mä sallin vähän herkutella. Aina kun olen käynyt arkipäivinä kaupassa niin olen vaan ohittanut kaikki karkkihyllyt. Hyvin olen pystynyt siihen. Syksyllä alan taas käymään salilla pari kertaa viikossa. Tulee sitten vähän enemmän tekemistä syksyllä.
Liikunta on vaan mun juttu olen siinä todella hyvä ja se tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle. Tänään katson netfixiä. Saa päivän silleen hyvin kulumaan. Ihanaa kun ei ole kiire voi vaan olla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan katsomaan youtubesta videoita sekä kuunnella vähän musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.