IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sählypelit alkaa. :)Tiistai 04.10.2022 05:33

Meillä alkaa vihdoinkin sählypelit tänään. Kivaa mennä pelaamaan olen innoissani! Kolmelta pelit alkaa ja me pelataan puolisen tuntia. Siinä ajassa saa kyllä juosta. Olen taas alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja.
Olin eilenä salilla niin hyvät treenit oli huomenna sitten taas salille.
Liikunta on vaan niin parasta. Se auttaa todella paljon masennukseen ja ahdistukseen suosittelen liikuntaa ihan kaikille. Olo on hyvä tällä hetkellä viikko sujunut hyvin tähän asti eikä ole yhtään ahdistanut. Onneksi syön lääkkeitä niin nekin auttaa noihin olotiloihin. Masennuslääke on samalla hyvä ahdistus lääke. Se on hyvä että sen lääkkeen ottaa aina aamulla niin päivä menee sitten paremmin. Mun masennuslääkkeen nimi on: Escitalopram Actavis 15 mg. Olen vuosia syönyt tuota lääkettä ja voin sanoa että on paras masennuslääke mitä olen koskaan syönyt. Se on kätevää kun sitä lääkettä saa aina kolmeksi kuukaudeksi niin ei tarvitse jatkuvasti hakea sitä lääkettä. Leponexit riittävät mulla aina pariksi viikoksi. Menen tänään vasta kauppaan en eilenä mennyt. Sitten kun tulen kaupasta takaisin niin alan tekemään sitä jauhelihakeittoa. Siinä on hyvä ruoka tälle päivälle. Huomenna teen lohikastiketta ja riisiä. Lohisuikaleet on kalliita mutta hyviä. Maksoi jotain 5 euroa ne lohisuikaleet.
Menen taas mun sähköpotkulaudalla niin pääsee nopeasti. Otan repun niin saan siihen kaikki mun kauppaostokset. Onneksi aamukahvi herättää joka aamu tuo mun uusi kahvinkeitin on todella hyvä. Kiitos äidille joka osti sen mulle yllärinä. Nyt alan tiskaamaan ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Sain eilenä pestyä pyykit pesen pyykkiä taas sitten torstaina. Tästä tulee hyvä päivä! Sählypelejä odotellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.